2016. április 15., péntek

Tavaszváró

Itt a tavasz, március végén járunk. Bár az időjárás nem épp ezt hirdeti, néhány iskolatársunk úgy döntött ők tesznek arról, hogy igazán átérezhessük eme szép évszakot. Igyekezetükben sikerült lencsevégre kapnunk őket, hogy semmiképp ne maradjatok le. Lássuk tehát őket!


Elsőként említsük meg Szelniczky Míneát. Jól láthatjátok, ahogy egy kivirágzott fa egyik ágával pózol. Információink szerint a lány kihúzta a gyufát főszerkesztőnknél, Egerszegi Nina Viktóriánál, viszont az ügyben az újdonsült auror, Farkas Balázs is érintett. Talán úgy döntött a lány, hogy egybeköti a kellemest a hasznossal, s miközben bujkál, igyekszik meghozni iskolatársai kedvét a kint létre. Viszont! Ha jól megnézzük a fotót, észre kell vennünk egy méretes foltot a jobb sarokban, ami elég sokat takar a képből. Talán a fent említett két személy közül az egyik mégis rátalált Míneára? Erről árulkodnak a szétnyílt ajkak? Látjuk-e még valaha a Rellon csapatkapitányát?


A volt navinés lány, Cornelia R. Knight is kitett magáért. Ha azt hittétek, hogy távozásával nem fogtok többet hallani róla, akkor igen nagyot tévedtetek. Mínea példáján megindulva úgy döntött, ő is beszáll a programba, ám a taktikát kicsit továbbgondolta. Ő nem virágok között pózolt, ő maga vált a virággá. Nos, arckifejezéséből ítélve jól sikerült a terv, megérte a sok fáradozást, a hajzat megalkotása. Reméljük máskor is sikerül majd efféle mesterművekben megpillantani a lányt, igazán jól állnak neki.


A Rellon ház még Svédország előtt gazdagodott, Tristan Devereux személyében. A fiú minden bizonnyal megelégelte a hideget, ezért csatlakozott a lányokhoz. Még pózolt is nekünk, ám csak egy feltétellel: ha a képet megjelentetjük, illetve gondoskodunk arról, hogy szerte a kastélyban látható legyen a falakon. Azt mondta, leginkább a női részt szeretné ezzel megcélozni, s reméli, hogy majd a fotó láttán kedvük támad egy kis kiruccanásra - azaz őt fogják keresni annak reményében, hogy majd élőben is kapnak egy puszit. Én a helyetekben ki nem hagynám lányok, igazán aranyos fiúcska ez a Tristan gyerek és az elhivatottság, amivel titeket akar kirángatni a szabadba...!


Nem lehet móka a móka, a főnixek házvezetője, Kafka Radúz Arvid nélkül. A vadőr, amint meghallotta, hogy akció indult a természet népszerűsítése érdekében, azonnal be akart szállni. A cél érdekében -vagy csupán az inkognitó kedvéért-, még arcszőrzetétől is hajlandó volt megszabadulni. Magához híven, viszont egy teljesen más módszerrel állt neki a dolognak: ő azt is fontosnak tartja, hogy az állatokkal megbarátkozzunk, így lovas túrákat szervez a kastély környékén, illetve Bogolyfalva szélén. 

Nincsenek megjegyzések: