2016. április 15., péntek

Húsvét a réten

Avagy tojáskereséssel egybekötött kisállat örökbefogadási lehetőség


Idén a tavasz beköszöntével a diákönkormányzat, a helyi kisállatbolttal egyezett meg, miszerint, ha a hirtelen megnövekedett létszámot le tudják csökkenteni azzal, hogy gazdit szereznek az árván maradt jószágoknak, az üzletvezető kedvezményeket biztosít a Bagolyköves diákok számára az üzletében.
Akik ott voltak, láthatták, hogy bizony a kastély nagy része kiment legalább körbenézni és sokan új házikedvenccel tértek haza. Volt ott a négylábúaktól kezdve a hüllőkig minden, mi szem-szájnak... akarom mondani gazdinak kívánsága.
Akik saját állat nélkül is boldogok, de szeretik őket, azoknak simogató volt biztosítva. Estére a karámokban elhelyezett szőrmókok és tollgombócok nagy része eltűnt, pártfogóhoz költözött.
Épp csak annyi volt a feladat, hogy válasszák ki kiskedvencüket, majd vigyék a DÖK asztalához a hivatalos örökbefogadásért.
Újdonsült gazdijaink tulajdonost igazoló füzetet kaptak kisállatuk képével és adataival.


Emellett bőven volt lehetőség arra is, hogy a húsvétolók egyenek-igyanak és tojást gyűjtsenek a fűben. Ezeket feltörve előbukkantak a csokik, különféle cukrok.

Összességében eredményes programot zártunk és megmaradt örökbe fogadhatóinkat továbbra is magatokhoz vehetitek a falubeli bestiaboltban!

Nincsenek megjegyzések: