2016. április 15., péntek

Bagolyszkóp 2.0

Uhu (III. 21. - IV. 19.)
Ebben a hónapban váratlan kiadásokkal kell számolnod, ezért jobb, ha máris elkezdesz takarékoskodni. A következő hónap szintén nehezen indul anyagilag, így most ne támaszkodj arra, hogy majd utólag abból törlesztesz.

Üregi bagoly (IV. 20. - V. 20.)
Vedd lazábbra a gyeplőt! Barátaid kezdik úgy érezni, hogy túlságosan főnökösködő lettél az utóbbi időben. Ez a hozzáállás egy ideig a munkában/tanulásban eredményes, azonban minden mást lerombolhatsz magad körül.

Kacagóbagoly (V. 21. - VI. 21.)
Boldog időszak közeledik, a csillagok állása szerint most minden összejöhet, amire csak vágysz. Vigyázz, a szerencsés időszak azonban nem éppen kellemes viselkedéssel ruházhat fel. Mindig figyelj oda arra, hogy továbbra is csak egy vagy a többiek közül.

Macskabagoly (VI. 22. - VII. 22.)
Mindenkinek van olyan dolga az életben, ami miatt szomorú vagy bosszankodik, azonban nem mindenki mutatja ki. Nem kell neked sem túlzásba esni, hiszen a fájdalmad a másik szemében könnyen mártírkodássá válhat.

Erdei fülesbagoly (VII. 23. - VIII. 22.)
A következő időszak választások egész sora elé állít. Azok a döntések, melyeket most hozol meg, az egész életedre hatással lehetnek, így vigyázz és ne dönts felelőtlenül. Később már nem fogod tudni megváltoztatni őket.

Pápaszemes bagoly (VIII. 23. - IX. 22.) 
Új szerelem van a láthatáron. Ez akkor is igaz, ha éppen párkapcsolatban élsz. Az új érzés intenzív, lángoló, mely felforgatja a már megszokott hétköznapjaidat. Azt nem ígérem, hogy hosszú életű lesz, ahogy ennek ellenkezőjét sem. A döntés, hogy kockáztatsz-e, csak rajtad áll.

Kuvik (IX. 23. - X. 22.)
Itt az ideje, hogy végre elhidd, hogy jó helyen vagy, a jó időben. Minden, ami most történik veled, okkal történik, felesleges volna azon agyalni; „Mi lett volna, ha…?”. A múlt elmúlt, a jövő ismeretlen, homályba vesző, a jelen van itt és neked ebben kell élned.

Uráli bagoly (X. 23. - XI. 21.) 
Vannak olyan feladataid, melyeket halogatsz és melyek szerinted ráérnek még. Ez talán így is van, azonban az is igaz, hogy mindennel, így a rendelkezésre álló idővel is nagyon nagyvonalúan bánsz. Inkább a ráérős dolgaiddal is haladj. Ha apránként is, de sikerülni fog a megvalósításuk.

Gyöngybagoly (XI. 22. - XII. 21.)
Fordíts egy kicsit több időt magadra és a vágyaidra. Lehetetlen nem létezik, csak a kifogások. A csillagok most kedvezően állnak ahhoz, hogy végre elindulj az úton. Azonban vigyázz, ha most is csak tétovázol és megmagyarázod magadnak, hogy miért nem jöhetnek össze a dolgok, akkor ki tudja, mikor lesz megint ilyen szerencsés időd. 

Hóbagoly (XII. 22. - I. 19.)
Termékeny időszak következik, te pedig olyanná válsz, mint aki téli álmából ébredt fel. Új erőre kapva szárnyalsz, szinte semmi sem jelent akadályt. Végre érezhető, hogy visszatértél. Ha ügyesen csinálod a dolgaidat, ez a lendület kitarthat egész hosszan.

Szalagos bagoly (I. 20. - II. 18.)
Ahogy az időjárás, úgy a te hangulatod is igen szeszélyes mostanában. Jobban teszed, ha veszel olykor egy mély levegőt, hiszen most hirtelen jött és feldúlt hozzáállásod bizony felkavarhat számos olyan múltbéli sérelmet, mely már éppen feledésbe merült.

Álarcos bagoly (II. 19. - III. 20.)
Ez az időszak ideális az elvarratlan szálak felszámolására, arra, hogy végre tisztázz minden kétes helyzetet és végre tiszta lappal indulhass. Tény, hogy te is sok mindenben hibáztál, nem csak mások és az első lépés az, hogy ezt te magad is beismerd. Ha erre nem vagy képes, akkor elveszettebb leszel, mint eddig. Bocsáss meg magadnak. 

Nincsenek megjegyzések: