2015. november 15., vasárnap

A Pokol tornáca

A DÖK idén is megrendezte a Halloween buliját, melynek témája A Pokol tornáca volt. Egy kikötésük volt: a jelmez illjen a képbe, hisz sokat dolgoztak a díszlettel, a tűzzel, ami nem okozott balesetet, hát érdekesen nézett volna ki, ha királylánynak öltöznek a lányok, hercegnek a fiúk.

Szemezgessünk hát ezekből, és rántsuk le a leplet az est Rémkirályáról és rémkirálynőjéről!



Az Ördög, rendes nevén Mihael Gérard Saint-Venant és Mr. Casper Frost, szép magyarosan Havasi Bence Milán holtversenyben nyerte el a Rémkirály címet.
Mihael ezzel a lenge szerelésével tarolt, amiről nem tudjuk, kinek az ötlete volt, de úgy látszik, elnyerte vele a közönség tetszését. Igaz, lányok?
Esetleg kérdezzétek meg, ki készítette a sminkjét, ha pedig ő...ki tudja, talán jó útra lehet terelni, és ezt a képességét kamatoztatni tudja a jövőben.
Bence az egyszerűség híve volt, megoldotta a jelmezét egy egyszerű, mintás lepedővel. Szeménél kivágta a biztonság kedvéért, de ezen kívül szinte semmi nem látszott belőle. Nála a titokzatosság lehetett a fő szempont a szavazáskor.


Rémkirálynőnek az önmagát vaknak tettető, A Vak Justitia, azaz Vér Lanetta lett megszavazva. Így már biztosan megérte egész este abban a meleg ruhában táncolni. Kíváncsian várjuk, hogy vajon a Karácsonyi bálra is felveszi-e ugyanezt a ruhát. Hisz akár arra is megfelel, és ami egyszer nyert, van másodjára is esélye.

Királyi párunkon kívül voltak még érdekes, félelmetes, ötletes jelmezek. Darth Vadertől elkezdve a tűzoltón át volt ott minden, egészen a tolvaj párosig. Akik ott voltak a nagyteremben, maguk is szemügyre vehették a jobbnál jobb jelmezeket, és abban biztosan egyetértünk, hogy színes volt a felhozatal.


Csornay Kíra Lotti teljes átalakuláson esett át, bőre kékre váltott, és mintha egy kicsit...szét is esett volna. Lehet, hogy nem a Halloweenre készült, csak eltévedt a Gyengélkedőből szökve? Amennyiben egyszer sikerül elkapnunk még, erről biztosan kaptok több információt (na meg az új hajzatról is).


Úgy látszik, a Pokol téma miatt sokan túlfűtött nagyteremre számítottak. Aaron E. Blake is azok között volt, akik elég lenge öltözetben érkeztek, méghozzá elég érdekes maszkírozással, és még a szeme is furcsán homályos volt. Ennek tudjátok az okát?
És ha már a lenge öltözetnél tartunk, elég egy pillantást vetnünk akár a rellonos Eördögh fiúra, Tobiasra vagy a navinés Szendrei Ellára, és megbizonyosodunk róla, hogy nem alaptalan a feltételezés: a DÖK tele van fiúkkal, akik kicsit feljebb tekerték a fűtést a fedetlen területek megpillantásának érdekében.

Nincsenek megjegyzések: