2015. szeptember 15., kedd

Szorgalmas Diákok


Kezdjük is az első emberkékkel. Biztos nem csak én hallottam valami olyasmit, hogy Farkas Zétény és Dasha Fresmoon találkoztak. Ha jól informálódtam, valamilyen átadásról volt szó, ezt pedig követték az együtt töltött órák, amiken a két fiatal tanult. A festmények szájából többször elhangzott, hogy látták őket valamelyik folyosón, egy tanterembe sietni. A levitás és a rellonos között ilyen jó lenne a viszony? Ez nem kerülhette el Dasha ikertestvérét Victoriát sem, aki ezeket hallva felkereste a fiút. Talán a lány is segítséget szeretne kérni, vagy inkább adni?


Nemrég jelent meg az iskolában Szentesy Izabella, végzős diákként. Pont a vizsgaidőszakban csöppent ide, és számomra nem meglepő, hogy az egyik szobatársamat is így hívják. Az utolsó betű nem stimmel, de ezen kívül minden passzol. Bár Alíz nem említette, hogy lenne egy nővére, sok dolgot nem beszéltünk meg, lehet ezt is eltitkolta. Az idősebbik lány, talán a nővérek bölcsességével jött az iskolába, felkészíteni húgát a vizsgákra, mivel tavaly nem sikerült évfolyamot lépnie. Úgy tűnik, a vöröske nem boldog, hogy itt a nővére, fordítva viszont nem így van.


Harmadik alanyom nem más, mint Szira, aki most érkezett vissza a művészsuliból. Meglepő, hogy lapos hassal ment, azonban most mégsem azzal tért vissza. Nem tudhatjuk, pontosan mi történt, mindenki mást pletykál, de talán köze van hozzá Szentmihályi Norbinak, aki szereti meglepni a lányt mindenfélével. Nem utasítja vissza a kedves gesztusokat, de számolnia kell mostohatestvérével, Kiliánnal is. A fiú nem a higgadtságáról híres, ehhez vajon mit fog szólni, ha megtudja?


Rémi Saint-Venant is társaságban szeret tanulni, ezt a körülötte lévő nagy forgalomról tudhatjuk. Mindenféle alakokkal megfordul, legyen idős vagy fiatal, fiú vagy lány, nem válogat. Talán köze lehet hozzá, hogy a személyek előtte Ethan nevét említették, esetleg tettek rá utalást? Ennyire becsüli a testvérét, hogy csak az Ő baráti körével mutatkozik? Egy biztos személyről tudunk, akit Rémivel láttam, ő pedig Jared Nightingale. Az eridonos fiút elnézve, nem lehetett kellemes a fiatalabbik SV-vel eltöltött idő, bár ezt a családja alapján nem csodáljuk.

Nincsenek megjegyzések: