2015. szeptember 15., kedd

Dr. Who válaszol

Kedves Dr. Who!

Az a helyzet, hogy van egy lány... Van egy lány, akivel nagyon különbözünk. Pedig szeretnék jól kijönni vele. Nagyon szeretnék. Nem tudom, hogy mit tegyek az ügy érdekében, ha kicsit félénk vagyok, és... Ő meg teljesen más személyiségű, nem tudom, mit kedvel. Jó benyomást szeretnék benne kelteni, de nem tudom, hogy kezdjek neki. Jól jönne pár tanács. Nem szeretnék se többet, se kevesebbet, csak barátságot. Segítenél?

Levelibéka


Kedves Levelibéka!

Az első és legfontosabb tanácsom, hogy ne legyél kényszeredetten a kedvét kereső, mert ettől úgy hathat, mintha idegbeteg és karót nyelt lennél egyszerre. Hiszen hiába szeretnél a kedvében járni, ha valami nem sikerül, begubózol, vagy kitörsz, de mindenképpen kétségbeesel, ami nem jó. A rossz reakciód pedig eredményezhet téves üzenetközvetítést, ami később akaratlanul is rosszabb helyzetet eredményezhet.
A második, ne akarj megfelelni, és más lenni, mint aki vagy. Ennek nincs semmi értelme, hiszen azt akarod, hogy téged kedveljen meg, ne pedig valakit, aki csak egy szerep neked.
Mutass meg egy darabot magadból - ne azt, amit a legjobban szeretsz csinálni, mert a reakciója lehet negatív is - de mégis valamit, amit szerinted ő is szeretne.
Ha minden jól megy viszonozza a kedvességed, így gátak, korlátok és akadályok nélkül ismerhetitek meg egymást.
Légy mindig önmagad, ha azt akarod, hogy téged fogadjanak el, és játssz nyílt kártyákkal. Ha a lány nem csak barátjának akar, akkor se üldözd el, mert fontos vagy neki és bízhatsz benne.

Dr. Who

Nincsenek megjegyzések: