2015. június 15., hétfő

Madagaszkári csillagjelentés

Réem (01.27.-02.23.)
Előtört belőled a kreatív? Használd ki! Nem baj, ha nem tökéletes az, amit csinálsz, ha már jól érzed magad, és használod az agyad, már jót tesz. Ha elfojtod a kreatív szellemet, ami megszállt, előfordulhat, hogy frusztráltabb lehetsz, mint eddig, ez pedig árthat a kapcsolataidnak. 

Tebó (02.24.-03.14.)
Ne kapkodj! Lehet, hogy most minden nagyon rutinszerűnek tűnik, azonban a rutinszerű dolgokban lehet a legnagyobbat hibázni. Inkább csináld a dolgaidat lassabban, mert akkor jobban elkerülheted a hibákat. Nem fog senki sem megszólni, ha inkább precíz vagy, semmint gyors. 

Sellő (03.15.-04.11.)
Mondd meg neki! Van egy fiú/lány, aki tetszik? Mondd meg neki! Szeretnél egy érdekes embert jobban megismerni? Mondd meg neki! A hónap tökéletes arra, hogy kiadd magadból az érzéseidet másokkal szemben. Azonban figyelj arra, hogyan is fogalmazol, mert a félreértések bizony bonyodalmakat szülhetnek. 

Puffskein (04.12.-05.09.)
Vigyázz, hogy mit kívánsz! Eddig olyan volt, mintha az univerzum csak elnyelné a kéréseidet? Hát, most azt is teljesíti, amit nem szeretnél, ez pedig nem hangzik túl jól. Jobb, ha most nem kéred, hogy valakivel, aki rosszat tett veled, valami rossz történjen, mert még a végén valóra válik, az pedig a te lelkeden fog száradni!

Kentaur (05.10.-06.09.)
Ne légy önző! Szép dolog kapni, de jó lenne, ha olykor adnál is. A barátaid szeretnek, de néha nagyon egyirányúnak érzik a kapcsolatotokat. Jó lenne, ha változtatni tudnál ezen, mert a végén még egyedül maradsz. 

Augurey (06.10.-07.08.)
Figyelj oda az egészségedre! Egyre melegebb van, fontos, hogy mindig legyen nálad folyadék. Emellett a bőrödet is óvd megfelelően, hiszen komoly sérüléseket lehet szerezni mostanában, és ha nem vigyázol, bizony meg is történik. A csillagok fájdalmas és hosszú gyógyulást ígérnek. 

Jarwey (07.09.-08.05.)
Nem várt anyagi gyarapodás történhet a hónap második felében, esetleg a következő hónap elején. Jól gondold meg, hogy miként bánsz a pénzzel, mert nagyon hamar pazarlóvá válhatsz, és a nem várt pénz akár nem várt adósságot is generálhat. Azonban, ha ügyes vagy, még több pénzt varázsolhatsz belőle. 

Crup (08.06.-09.02.)
Tedd rendbe a papírjaidat! Lehet, hogy nincs meg minden iratod, minden papírod amit az iskolában/munkahelyen kaptál. Fennáll az esélye, hogy egy olyan iratra lesz szükséged a közeljövőben, melyet elkeverhettél. Jó lenne, ha kialakítanál egy rendszert ezek tárolására, később is hasznos lesz.

Fwooper (09.03.-10.03.)
Elköteleződés. Egyre többször hallod ezt a környezetedben, téged azonban kiráz a hideg ettől a szótól. Szereted a függetlenségedet, ami érthető is mostanában, azonban kicsit túlreagálod a helyzeteket, amikor ez a szó előkerül. Ha meghallod, vegyél inkább egy mély levegőt, mielőtt valakinek feleslegesen leszeded a fejét. 

Kákalag (10.04.-11.02.)
Vigyázz az éles tárgyakkal, most könnyen baleset érhet! Ne hadonássz tanórán se a késeddel, mert rosszul sülhet el, és nem feltétlenül csak egy kis vágás és hegesedés lehet a probléma. Akár az életed vagy a tanulmányaid is veszélybe kerülhetnek emiatt. 

Moke (11.03.-11.29.)
Légy rugalmasabb! Ha valaki mond valamit, ne húzd azonnal a szádat, inkább gondolj bele abba, hogy milyen lehetőségeket rejtegethet a dolog. Nem biztos, hogy az a legjobb taktika az életben, ha mindent élből elutasítasz, hiszen így maradhatsz le életed legjobb kalandjairól, amiért azért kár lenne, igaz? 

Pixi (11.30.-12.28.)
Kísérletező kedved egyre csak nő, azonban vigyázz azzal, hogy mikor, hol és mit csinálsz, ugyanis nagyon könnyen érhet baleset vagy okozhatsz bajt olyannak, aki közel áll hozzád. Jobb lenne, ha most inkább a napsütésnek örülnél csak, persze csakis úgy, hogy bekened magad naptejjel!

Kappa (12.29.-01.26.)
Eljött a sportolás ideje! Eddig lustálkodtál, de most itt az ideje, hogy végre felemeld a popód és cselekedj, mert az egészséged elkezdett romlani, és bizony ennek az oka a sok lustálkodás és az, hogy mindenfélét eszel. Ne diétával kínozd magad, az nem segít, sokkal jobb lenne egy kis mozgást beiktatni a mindennapjaidba. Hidd el, egy nap hálás leszel ezért. 

Nincsenek megjegyzések: