2015. május 15., péntek

Tengerparti történések


Úgy tűnik Markovits tanár úr már nem olyan sűrűn találkozik a Saint-Venant lánnyal. Mostanában az újdonsült Polter feleséggel láttuk, amint éppen a bárban koktéloztak. Nem tudjuk kinek mondták el ezt az ügyet, viszont mind a kettejüknek gyűrű van az ujján. Lehet, hogy csak tartják a volt házvezető-diák viszonyt, de ez elég félreérthető helyzet.


A második képen egy évfolyamtársamat láthatjuk, Lilit, aki szintén párkapcsolatban él. A levitás mestertanonc, úgy tűnik, nem elég érett a lánynak. Ezen a fotón egy idősebb férfival társalog. Nem hallottuk a beszélgetést, csak feltételezéseink vannak, de a gesztusok sok mindent elmondanak. A lány egész végig mosolygott, bólogatott, ha mondtak neki valamit. Vajon mi lesz ebből? Egy helyi férfiről van szó, esetleg tartósabb kapcsolatban gondolkoznak.


A szerény navinés, Vasil rögtön az első napon a lányok kedvence lett, és még a rellonos késes prefektus figyelmét is felkeltette. Ahogy elnéztük őket, eddig jól megvannak. De a kisasszony vajon mit szól ehhez a képhez? Rendkívül meglepődtünk Rainy-vel. Nem hittük volna ezt a fiatalemberről, de úgy látszik, Katnissnek tetszik a szituáció. Nem szeretnénk tudni a rellonos reakcióját.


A végére hagytam a legjobbat. Izgalmas pillanatban kaptam el Henriettát és Jeremyt. Tapasztalatból mondom: ez a lány sem habozik, ha fiúkról van szó. Ezen a képen a falubéli étkezdében rendelnek valamit. Ha minden igaz többször is összefutottak már és még lesz is pár találka a hallottak alapján.

 

Nincsenek megjegyzések: