2015. március 15., vasárnap

A Csillagok is megmondják…

Réem (01.27.-02.23.)
Adj hálát mindennap! Mindegy, hogy miben/kiben hiszel, vagy, hogy hiszel-e egyáltalán, a lényeg, hogy légy hálás az élet apró örömeiért is, hiszen ha ezekért se tudsz hálás lenni, hogy remélheted életedben a nagyobb örömöket? 

Tebó (02.24.-03.14.)
Vegyél ki egy szabadnapot az életedből és lazíts. Úgy tűnik kezd minden összecsapni a fejed felett, és nyilván a folytonos aggódás nem segít most azon, hogy minden problémát meg tudj oldani. Ha azonban egy kicsit kikapcsolnál, mindenképpen könnyebben sikerül majd letisztáznod a dolgokat. 

Sellő (03.15.-04.11.)
Minden csak beosztás kérdése. Nem vagy a híve annak, hogy forgatókönyv szerint haladjon az életed? Sebaj! Azonban most mindenképpen jól jön, hogy mindenre jusson kellő időd. Nem kell persze szigorúan betartani, amit beterveztél, de ha már nagyjából haladsz vele, az már rossz nem lehet. 

Puffskein (04.12.-05.09.)
Süt a nap! Neked pedig most jobban szükséged van erre, mint bárki másnak, hiszen ha külsőre nem is látszik, jobban megviselt ez a tél, mint másokat. Irány a természet! De azért öltözz fel!

Kentaur (05.10.-06.09.)
Most te vagy az, akinek segítenie kell másoknak. Vedd hát elő a jobbik éned. Ülj le és hallgasd meg az embereket, akik hozzád fordulnak. Nem is sejted, hogy mekkora segítség lehet ez most nekik. 

Augurey (06.10.-07.08.)
Egy kicsit vegyél vissza a lendületből! Túl sok mindenbe vágtad bele most a fejszéd, ami azt eredményezheti, hogy a teljes káosz közepére kerülsz majd, amiből most nehezebb lesz a felállás, mint eddig valaha. Csökkentsd a vállalt feladatokat a felére és máris könnyebb lesz jól teljesítened.

Jarwey (07.09.-08.05.)
Mindenkinek van olyan pillanata az életben, amikor legszívesebben elvonulna sírni. Sokszor megkönnyebbül az ember, ha az a gombóc a torkában végre megszűnik, azonban a sírás és a hiszti között óriási a különbség, főleg, ha nyilvánosan teszed. 

Crup (08.06-09.02.)
Fontolj meg minden szót, mielőtt véglegesen kimondod. Senki sem feltételezi, hogy egy-egy kijelentésed mögött rossz szándék van, ám most mégis negatívan jöhetsz ki számos helyzetből, és ugye te sem akarod, hogy a barátságaid ezért megromoljanak? 

Fwooper (09.03.-10.03.)
Figyelj oda magadra! Ez vonatkozik azokra is, akik sportolnak, és azokra is, akik inkább a nassolásban bajnokok. Nem biztos, hogy amit eszel, az valóban jó is, lehet, hogy van, amiből túl keveset, míg másból túl sokat eszel. Figyelj oda az egyensúlyra!

Kákalag (10.04.-11.02.)
Ne tarts mindent magadban! Nem kell persze mindent azonnal elmondanod, de azért az se tesz jót, ha mindenről csak hallgatsz és a fájdalmak, a ki nem mondott szavak felemésztenek. A tavasz eljövetelével te is megújulsz, kezd a lelki dolgokkal. 

Moke (11.03.-11.29.)
Itt az ideje, hogy egy kicsit ellazulj. Zene vagy könyvek által. Ne, most ne a tankönyvekre gondolj, inkább valamire, ami tényleg szórakoztat és kikapcsol.

Pixi (11.30.-12.28.)
Egy barátodnak most nagy szüksége lehet rád, azonban nem biztos, hogy neked ez a segítség olyan könnyen megy majd, hiszen könnyedén meglehet, hogy a gond veled, vagy életed korábbi, de igen fájdalmas pontjával függ össze. Fontold meg, tényleg elbírsz-e ezzel a feladattal. 

Kappa (12.29.-01.26.)
Új dolgok vannak készülőben az életedben, légy most nyitott. Ezek a késülő dolgok elsőre nem biztos, hogy számodra tetszetősek, azonban ha kitartó vagy, később pozitív fordulatot vehet minden.

Nincsenek megjegyzések: