2015. február 15., vasárnap

A lányok lelepleződnek


Szentesi Alíz Zsófia mostanában sokat sír. Nem tudom, hogy mi váltotta ki belőle ezt a reakciót, de mikor a folyosón látom, mindig van nála zsebkendő, amivel a szemét szokta törölgetni. Talán elege lett az iskolából és a vele járó felelősségből, és inkább rosszaságokon töri a fejét. Mostanában egyre többször szökik ki esténként, valamint nemrég verekedésbe is keveredett. A jó kislány kezd elzülleni. Jaj, nem lesz ez így jó.


Elenáról is érdekekes dolgokat hallottunk. Bár a lánynak már van párja, nem áll meg egy pasinál. A szende és szerény lányból nem nézné ki senki, igaz? Elkaptuk, hogy járőrözési időben nem a büntetésen töri a fejét, hanem más srácokkal flörtöl. Mi is meglepődtünk a szerkesztőségben, elhihetitek.


Újabb balhés rellonos jár közöttünk. Nemrég érkezett, de Eszter máris verekedésbe kezdett. A képen jól látható, hogy nem a varázsvilágbeli módszereket használja, hanem inkább a mugli stílushoz konyít. Ez már most különös, mert úgy tudom, hogy a lány nem szereti a varázstalanokat. Ha jobban megnézzük, akkor láthatjuk, hogy nem zavarja, ha a kisebbeket kell bántania, azt azonban nem tudjuk, hogy az öccsét veri meg, vagy egy idegen fiút. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy jobb lesz elkerülni a kisasszonyt, ha nem akartok lila foltokat.


Alina újra támadásba lendült. Figyelem, srácok: jobb lesz, ha vigyáztok, mert a szőke prefektus nem kímél senkit. Ha meglát egy helyes srácot, addig nem száll le róla, míg az el nem viszi egy randira. Jó ötlet pasifogásra. Azonban ez sem mindig válik be és ezen a képen láthatjuk, hogy a találka nem sült el valami jól. A srácoknak azt ajánlom, hogy ha nem akarnak büntetőfeladatot kapni, akkor valami érdekes programot szervezzenek a lánynak.


Utolsó alanyom nem más, mint a Saint-Venant lány. Senki nem nézné ki belőle, hogy várja a farsangot, pedig már most jelmezben rója a kastély folyosóit, sőt, még a faluba is ilyen maskarában jár. Ha valaki tudja az okát, tüstént írjon egy levelet a szerkesztőségnek, mert kíváncsi vagyok rá.

Nincsenek megjegyzések: