2014. december 15., hétfő

Kedves Olvasó,

Ahogy azt észrevetted, néhány héten keresztül másként jelent meg az újság, mint az eddigiekben. Ez az újdonság egy részeteknek kedvére való volt, ám a többségnek kevésbé, így hát ezentúl ismét havonta jelentkezünk.
A karácsonyi ajándékunk azonban természetesen nem ez, hanem -többek között- decemberi számunk válogatott cikkei. Beszámolók az ünnepi programokról, az adventi vásárról; a legújabb hírek és pletykák a kastélyból; villáminterjúk és hosszabb lélegzetvételű riportok a tanodabeliekkel; könyv és festmény ajánlók; valamint az elmaradhatatlan horoszkóp és a rejtvények.

Ezeken kívül még két meglepetést tartogattunk olvasóink számára karácsonyra...
Egy részről, mivel az eddigi jelképes összegű előfizetéseiteknek és néhány névtelen támogatónak hála teljesen egyenesbe jöttünk a lapkiadással kapcsolatos anyagiak tekintetében, így örömmel közöljük a hírt, hogy az Edictum mostantól újfent ingyenes! Természetesen, aki szeretne, a továbbiakban is adományozhat néhány sarlót vagy pár knútot. Erre a célra kitettünk a szerkesztőségi szoba elé egy perselyt. Az így befolyt összeget az újság megjelenésének költségeire illetve az iskola támogatására fordítjuk.
Más részről lapunk mellékleteként megajándékozunk egy örök életű fagyöngy csokorral, amit angolszász szokás szerint bárhová felakaszthatsz, hogy alatta aztán csókot, puszit, ölelést válthass azzal az illetővel, aki odakeveredik vagy akit odacsalsz.


Varázslatos Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánunk!

Nincsenek megjegyzések: