2014. július 15., kedd

Tudósítás a háttérből

DÖK JELENTI


Júniusi hónapban a DÖK segítségével sikerült elutaztatnunk a cserediákjainkat a Roxfortba. Szelnicky Mínea, és Keiko Sama volt az a két szerencsés leányzó, akik jól szerepeltek az utat nyereményként adó két fordulós kvízben, és két szép hetet tölthettek el az angol varázsló-, és boszorkányképzőben. Tudomásunk szerint a lányok, és a két kísérő, Gróf Wickler György igazgató, és Artemisia Rubya is felejthetetlen élményekkel, és persze kis szuvenírekkel tértek haza. Egyéb információkért a kirándulásról őket érdemes megkeresni.

Júniusunk sem volt unalmas, eddig biztosan nem. 6-án szombaton két rendezvény is be lett ütemezve. Reggeltől folyamatosan szólt a zene, és töltődtek újra és újra a poharak a vízesésnél. A rengeteg úszógumi, és vidámság volt az alapozása az esti bálnak, ami a végzős diákok számára rendeződött. De hogy egy kis pletyka is legyen...
Sokan voltak, a víz kellemes volt, a napocska pedig hét ágra sütött. Állítólag Cupido is kihasználta, hogy ennyi fiatal gyűlt össze egy helyen, és hogy még élvezetesebbé tegye a napot, pár fiút és lányt el is talált a nyilával. Több információt nem tudunk, de annyi biztos: a buli szuperül sikerült, és a legtöbben lebarnulva mentek készülődni az esti bálra.

A bál a nyári időhöz lett tervezve. Virághullás volt, és világos színek mindenhol, barátságos légkört teremtve a Nagyterembe. A manóink szokás szerint kitettek magukért, a vacsora fantasztikus volt, senki nem maradt se éhen, se szomjan. 
Végzős diákjaink izgalmukat leküzdve kisebb botlásokkal eltáncolták a keringőt, amíg minden szem rájuk szegeződött. 
Az ötödikes diákjaink házanként:
Kiva Faraday, Elizabeth Charlotte Vane, Fülöp Félix, Lenna Goldberg, Szepesi Krisztián, Tristan Blackwood, Aileen Aurora, Dolánszky Alex, Hollóvölgyi Zsófia, Leila Shine, Pethő Abigél, Rentai Bálint, Czettner R. Benjámin, Elliot A. J. Wayne, Fülöp Farkas, Kiss Brenda Natália, Shania Nayar, Sharlotte Johanson, Szakács Ágota-Beáta, Michelle Angelique Saint-Venant, Csapó Anna, Lévay Hanna, Maximilian Loveguard, McKenzie R. Krise, Ombozi Sára, Sofia F. Denaro, és Várffy-Zoller Róbert.
Ezúton is szeretnék sok sikert kívánni az egész diákönkormányzat nevében a vizsgáikhoz, és kívánom, hogy az utolsó év hátralevő része zökkenőmentes legyen!

Utoljára pedig szeretnék pár kulisszatitkot elárulni a következő időszakra tervezett programjainkról.
Két nap múlva, azaz 17-én vendégeink érkeznek. A Roxfort nem csak várta a mi diákjainkat, küld is vissza egyet-egyet a házaknak. A vendégeinkről nem árulok el még semmit, de remélem sok szeretettel fogadjátok majd őket. Az esti vacsorára érnek ide hozzánk, a további időt pedig a házaiknak megfelelő házak körletében fogják tölteni.

Augusztusra is tervezünk egy kisebb bulit. Mindenki, aki szeretne, gyerekbőrbe bújhat, egy napra ugyanis a kastélyban megelevenednek a mesék, történetek, és mindenki annak a hősnek a bőrébe bújhat, akiébe szeretne. És azon se lepődjetek meg, ha a mesétekhez hasonló történésekben lesz részetek ezen a napon.

Még egy fontos esemény van, amire készülünk, ez pedig az öregdiák bál, és az előtte lebonyolított pályaorientáció. Végzett diákjaink fognak útmutatást adni különböző helyszíneken nektek arról, hogy ők milyen pályát választottak, mik a szépségei, és reméljük, hasznos lesz ez számotokra a jövőre nézve.

A tudósítás most ennyi, de persze ez nem minden. Kövessétek a lépéseinket, és mindenről értesülni fogtok amiről kell.


Nincsenek megjegyzések: