2014. május 15., csütörtök

Köszöntsük együtt a tavaszt!




Drága Olvasóink!
http://byrosiejane.com/wp-content/uploads/2014/03/0hellospring.jpg

Itt a tavasz, itt van újra, mint ahogy az Edictum is. Ebből kifolyólag, mi is próbáltunk cikkeinkkel ehhez az évszakhoz igazodni. Ha tavasz akkor zsongás! Ezt szemfüles szerkesztőink is nagyon jól észrevették, és papírra is vetették. Érdekes képek és pletykák kaptak szárnyra, tele érzelmekkel, nem várt fordulatokkal, szenvedéllyel. 
A kviddics idény is elkezdődött, melyről mi is megosztjuk amit csak tudunk. Tavaszias receptek és házi praktikák is várnak minden kedves, vagy éppen kedvetlen Olvasót. Egy érzelmekkel, és szenvedéllyel teli könyv ajánlója is napvilágot lát. Egyik remek szürrealista festőről is ejtünk néhány szót, mint ahogy varázsolni tudó muglikról is. 
Ebben a hónapban is megjelent egy rejtvény, melyre várjuk a lelkes Olvasók megfejtéseit. Ne feledjétek, hogy félév végén, a legtöbb helyes megfejtést beküldő között, nyereményt sorsolunk ki!
Egyik új tanár is kitálal, valamint a diákok leveleire ismét választ ad Dr. Who!
Remélem elnyeri tetszéseteket ez a szám is! Ha igen, akkor nyugodtan fejtsétek ki véleményeteket, az Edictumos kibeszélőben!

Egyéb hír: Mostantól a  Bibircsókos Banyának elküldhetitek pletykáitokat, ő majd névtelenül továbbítja a szerkesztőknek. 
Jó olvasást kívánok!

Nincsenek megjegyzések: