2014. március 15., szombat

Itt a tavasz?



Hogy ránk köszöntött márciussal a tavasz, mi sem bizonyítja jobban, minthogy szerelem szökött a legzordabb szívekbe is, és csókolózó párok andalognak az iskola folyosóin, ülnek ki finomságokkal a piknikező tisztásra, vagy forrócsokiznak a falu cukrászdájában.


Az első lányról, akit lencsevégre kaptam, sajnos nem tudom megmondani, hogy a Philips ikrek melyik tagja, de mint ahogy látjátok, igen jókedvűnek és boldognak látszik ismeretlen párja mellett. Remélem, nem bánja ezt az érzelmekről árulkodó fotót, és a férfi ajkára hintett csókja nem Cupido apró nyilának köszönhető.




Dolánszky Alex úgy tűnik, még a legnépszerűbb fiúkat is körözi a suliban! Az őt csókoló lányok ugyanis csupa szépet és jót suttogtak nekem a levitásról, aki szerintük a legjobb fogást jelenti a kastélyban. Azt hallottam, hogy figyelmes, jó hallgatóság, és mindig azt mondja a nőneműeknek, amit hallani akarnak. Ez vajon azt jelenti, hogy Alex megtanult nőül? A többieknek tehát csak annyit üzennék, hogy kössék fel a gatyájukat, mert új szívtipró közelít, ki tudja kinek csapva le kezéről A nőt.



Kedvenc könyvtárosomtól itt az ideje, hogy elkezdjek félni. Nem tudni, hogy az indián gyógyító tanította-e meg az erdőben való túlélésre, vagy Rubya professzor asszonytól vesz íjászati leckéket, de az biztos, hogy az erdő mélye veszélyesebb lett egy eszkimónak öltözött csomaggal. Az eddig szendén mosolygó, a diákságot könyvcímekkel, és lapozási trükkökkel ellátó kisasszonyról nem sikerült kiderítenem, hogy galambra vadászik-e szabadidejében, vagy Cupidót szeretné nyílhegyre tűzni, de azt gondolom, hogy ezentúl célszerűbb óvakodnunk az erdőtől, hiszen már nemcsak vámpírok és vérfarkasok fenik ránk fogukat, de Gryllus Matilda is nyitott szemekkel jár!



Kiva Faraday elkelt?

Hogy pontosan miért lepődtem ezen meg, az egy talányos kérdés, mindenesetre némileg féltem a lány mellett mosolygó Strobl Doriánt, nehogy gyorsan elégesse őt a szerelem lángja... vagy a lány trükkös elméje. Kiva huncut tekintete sem árulkodik semmi jóról, a fényképezőgép másik oldalán állva is összehúztam magam, hogy aztán azonnal ellenőrizzem kigyulladt-e bármelyik tagom is. Szerencsére megúsztam, így hát sok-sok szép pillanatot kívánok a fiataloknak!



Ugye, ez csak egy rossz álom?

Lorelai Riviera elhagyta a haját! Hogy ez a márciusi udvarlószezonnak szól-e, és a lány ezzel jelzi, hogy köszöni szépen, egyedül is boldogan éli az életét, azt nem tudom, de az első sikítófrász után egészen dögösnek tetszik így is. Kósza varázslat ez a változás, vagy a mindennapokban is így láthatjuk majd a navinést, arról szívesen fogadok olvasóktól érkező baglyokat, akik ha látták a lányt, lesznek olyan kegyesek, és megírják róla a tutit.


Nincsenek megjegyzések: