2014. február 14., péntek

Ki hogyan lazít az év végi hajrá előtt?

Ezekben a nehéz időkben, főleg a vizsgák előtt mindenkire ráfér egy kis lazítás, tombolás, hogy aztán frissen, tiszta aggyal vágjon neki a megmérettetésnek. Néhányan bekeményítettek, mások azonban megdöbbentő dolgokat műveltek, esetleg viseltek. Na, vegyük csak górcső alá őket!


Nos, Karsa úr bizonyára azon a véleményen van, hogy épp itt az ideje a pihenésnek, csak vannak megkérdőjelezhető elemei a módszerének. Például miért pont a feje lóg ki a napra? Így már egészen érthető, miért járkált kissé vörösen az iskola falain belül. Azért reméljük, jól kialudta magát.


Vannak, akiket egész évben tankönyvvel a kezükben látunk. Csoda, ha a feszültség a tetőfokára hág? Így már nem is olyan meglepő, hogy a mintadiák Runa Blackwood dohányzásra adta a fejét nehéz vizsgái előtt. Ejnye kisasszony, Öntől igazán nem ezt vártuk volna!


Sajnos akad olyan, akit egyszerűen az őrületbe hajszolt a rengeteg tananyag. Tudomásunkra jutott, hogy Axel Sjölandernek amúgy sincs könnyű dolga szobatársai miatt, de a vizsgaidőszak okozta stresszhelyzet totálisan felőrölte amúgy sem túl strapabíró idegeit. Jobb lenne, ha összeszedné magát, mert ez a látvány bizony elég sok aggodalomra ad okot.


Tanáraink sem tétlenkednek sokat, próbálnak kihasználni minden adandó alkalmat, hogy a diákok miatt felgyülemlett idegességet levezessék. Ezt a képet külön örömmel mutatom be, hiszen a tanár úr nemcsak melodimágus, de igazi rocksztár is! Ki hitte volna, hogy ilyen vadan szokott gőzt kiengedni? Mindenesetre a közönség tombolt, ő pedig sütkérezhetett a dicsőségben. Egyszer nálunk is koncertezhetne!


Mindenki ismeri ugye a rigorózus, komoly Markovits tanár urat? Nos, aki nem, annak bemutatnám! Úgy tűnik, a reptan tanárunk túlságosan ellazult, ami nem is lenne gond, na de RÓZSASZÍN? Szívesen mondanám, hogy ez illik a szeme színéhez, de hazudni bűn. Szóval, innen kérjük mindannyian a tanerőt, NE viseljen még egyszer ilyen rikító ruhadarabot, pláne ne színes gyűrűkkel és karkötőkkel. Nem a legjobb választás, de ha ő így kapcsol ki...



Nincsenek megjegyzések: