2023. július 15., szombat

Ecc-pecc, kimehetsz

 Folytatódik a nyári elszabadulás. Legalábbis a csillagjóslatok mind azt súgják, hogy a horoszkópokban dúl a mehetnék és a tettvágy. Mivel egyensúlyra mindig szükség van, már csak egy kérdés maradt, hogy a csillagok mondókája ebben a hónapban melyik jegyre osztotta ki a legszerencsésebb címkét? A tiedre? Vagy éppen a melletted ülőére?

 

Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
Őstulok, olyan egyedi vagy, mint Karamakov Léna mókás kiegészítőinek kollekciója. Ebben a hónapban innovatív ötleteid magasabbra fognak szárnyalni, mint a Tiltott Erdő felett repülő Thesztrál. Fogadd el egyéniséged és engedd, hogy áradjon kreativitásod: de ne feledd el időről időre megalapozni magad a valóságban!

 


Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
Olyan fantáziadús vagy, mint egy szoba, amely tele van emlékekkel és pezsgő fenegyerekkel. Ebben a hónapban az intuíciód a lehetőségek tengerén kalauzol el, szóval bízz ösztöneidben. Csak legyél óvatos! Ha túl sokáig veszel el a saját világodban, lemaradhatsz arról, hogy az igazi varázslat közvetlenül a szemed előtt történik.


Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
Ebben a hónapban az energiaszinted úgy lecsúszik a grafikonokról, mint egy törpepuff a cukorlázban. Vezesd inkább a lelkesedésedet egyenesen a tanulmányaidba - Huba tanár úr órái erre nagyon jók lehetnek - vagy munkádba, de ne felejts el szüneteket tartani a nyári seprű túrákhoz. Fáradalmaid a végén gyümölcsözőek lesznek, a csillagok ígérik!
 


Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
Nem csak tüzes vagy, hanem makacs is! Ebben a hónapban próbálj nyitottabb lenni, keress új ismereteket akár a könyvtárban, vagy ha nagy vadulásra vágysz egyenesen a kastélyon kívül! Ne félj kilépni a komfortzónádból, még akkor sem, ha ez azt jelenti, hogy hangulatos közös helyiségedet elcseréled egy vad kalandra.
 


Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.)

A multitasking királya! Ebben a hónapban szellemességed és bájod lekerül a slágerlistákról és ez olyan potenciális szerelmeseket vonz hozzád, mint Krise-ék. Csak vigyázz, nehogy túl sok szerelmi háromszögbe keveredj különben egy bájital okozta pácban találhatod magad! Ne adj Merlin: egy illúzióban.
 

Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Kedves Augurán, olyan érzékeny vagy, mint egy unikornis, aki egyetlen könnycseppet hullat. Ebben a hónapban az érzelmeid kiszámíthatatlanok lehetnek, akár egy Orrontó Furkász egy bevásárló körtúrán. Éppen ezért tartsd közel barátaidat, hogy támogathassanak és figyelj te is ő rájuk! Ne feledd, nem baj, ha időnként visszahúzódsz a kagylódba, de ne felejts el kimerészkedni, és hagyd, hogy varázslatos személyiséged felragyogjon!
 
 
 
Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
Ebben a hónapban természetes vezetői képességeid fényesebben fognak ragyogni, mint egy Lumos varázslat a legsötétebb börtönben. Használd bölcsen a varázsodat, karizmádat, hogy barátaid és ellenségeid egyaránt a bűvöleted alá kerüljenek. Legyen szó egy előadásról, ahová elrángatnád őket vagy egy nyári fesztiválról a völgyben. Csak ne hagyd, hogy az erő a fejedbe szálljon, mert a végén nem a kürtőskalácsosnál fogsz ücsörögni, hanem Kakasinál, büntetésben.
 

Krup/Crup (08.06.-09.02.)
A részletekre való odafigyelés a középső neved, és szervezési képességeid vetekednek Rónaky Kamilláéval. Mindenki eldöntheti magában, ez jó vagy sem, de a csillagok szerint mindenképpen tény. Ebben a hónapban a precizitásod lesz a titkos fegyvered, amely segít finoman megbirkózni a vizsgákkal vagy a munkaprojektekkel, amik egyre és egyre csak közelednek. De ebben a forróságban ne felejts el szünetet tartani a tollak átváltoztatásában.
 

Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)

Hurú, te ebben a hónapban olyan bájos vagy, mint egy véla, aki elbűvölő táncot ad elő. A közösségi naptárad sűrűbb lesz, mint a Bagolykő vonata a tanév első napján. Fogadd el az új barátok és izgalmas élmények varázslatos keverékét, ugyanakkor ne felejtsd el megtalálni az egyensúlyt a társasági élet és a tanulás között. Ki tudja, még az is előfordulhat, hogy egy rejtett helyiségbe botlasz, ahol szükséged lesz egy kis egyedüllétre.
 
 
 
Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.)
Rejtélyes természeted olyan magával ragadó, mint egy elvarázsolt térkép, ami felfedezésre vár. Ebben a hónapban az intuíciód élesebb lesz, mint Farkasházy professzor bájitalkészítő készségei, így segít feltárni a titkokat és eligazodni a bonyolult helyzetekben. De légy óvatos a szavaiddal, mert amíg egy jól elhelyezett varázslat csatákat nyerhet, addig egy laza, ám nagyszájú megjegyzés kellemetlen következményeket válthat ki. Figyelj szavaidra, különben felfedezetlen maradsz!
 

Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
Ne költsd úgy a pénzedet, mert a végén nem marad semmi! Tudjuk, olyan huncut vagy, mint egy elvarázsolt tornacipő, amely káoszt okoz a folyosókon. Éppen ezért ebben a hónapban arra az útra lépsz, ahol elfogadod kettős természetedet, de ne feledd, hogy társasági pillangónak lenni nem jelenti azt, hogy el tudsz repülni a repüléstan gyakorlattól. Egyensúlyozd huncutságodat egy kis felelősséggel és pillanatok alatt a Nagyterem sztárja leszel!
 

Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
Ebben a hónapban kemény munkád és elhivatottságod annyira kifizetődő lesz, mint egy tökéletesen főzött bájital. Légy büszke magadra, szegezd fel a fejedet és ne felejts el szórakozni az út során, hiszen megérdemled. A megingathatatlan figyelmed tudományos diadalokhoz és varázslatos eredményekhez vezet. De óvakodj attól, hogy remete legyél a könyvtárban, odakint miattad süt a nap!
 
 
 
Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.)
Ebben a hónapban a varázslatos hangulatod olyan erős, mint egy Confundo varázs a folyosókon. Fogadd el egyedi furcsaságaidat és lépj az emberek felé, mert most nagyobb esélyed van megtalálni az igazit. Már ha van olyan. Ez persze nem történhet meg ha te a gyógynövénytan házi feladatod körül forogsz, különben a következő végzősbál táncparkettje helyett egy mandragórával gabalyodhatsz össze. Maradj varázslatos, kiszámíthatatlan barátom és mutasd ezt meg egy végzősnek is! Hidd el, a csillagok neked kedveznek!
 
 

 

Nincsenek megjegyzések: