2023. május 15., hétfő

Mi vár ránk? Elárulják a csillagok!



Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
Új barátságok kötésére alkalmas időszak következik. Nem kizárt, hogy olyanokkal kezdesz el több időt együtt tölteni, akikről korábban egyáltalán nem feltételezted, hogy lehet közös témátok. Most viszont mintha egy egészen új dimenzióba kerülnél általuk, és ez még lelkesebbé tesz, szemléleted formálódik.


Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
Irány ki a szabadba, szívj sok D-vitamint, töltődj fel pozitivitással! A borús idő mostanság túlságosan is lehangolt, de úgy néz ki, végre itt a lehetőség arra, hogy feltöltődj és újra a tőled megszokott lendületbe kapcsolj. A jelszó mostantól az, hogy élvezd! Élvezz minden lehetőséget, ami szembejön.


Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
Légy őszinte magadhoz és a környezetedhez is! Attól még, hogy nem olyan vagy, mint amilyennek hisznek vagy látni szeretnének, nem jelenti azt, hogy nem vagy jó, vagy megfelelő ember. A szerepek helyett, amiket viselsz, mutasd meg azt az embert, aki valójában vagy. Hagyd, hogy megszeressenek.


Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)

Ne félj segítséget kérni, akkor se, ha ez nem szokásod, és inkább egyedül szereted intézni a dolgokat. Olykor elengedhetetlen, hogy ne csak a saját nézőpontodat lásd, hiszen azok, akik kívülről szemlélődnek és nincsenek érzelmileg érintve, remek meglátásokkal élhetnek, amik könnyedén megoldhatnak egy nagyon nehéz szituációt is.


Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.)
Attól még, hogy valakivel nem egyezik a véleményed, vagy más nézeteket vall, mint te, nem jelenti azt, hogy ő rosszabb, mint te vagy, hogy nem kedvelhetnétek egymást. Ahelyett, hogy utálkozol és hárítasz, inkább próbálj meg nyitott lenni, hallgasd meg azt, amit ő mond, és ha nem is tudod elfogadni, legalább arra figyelj, hogy a szavaiddal ne bántsd.


Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Egy különös idegen érkezése borzolhatja a kedélyeidet az elkövetkezendő hetekben. Hogy jó vagy rossz értelemben, az csak rajtad és a nyitottságodon múlik, az azonban bizonyos, hogy akár az egész életszemléletedet képes lesz megváltoztatni. A kérdés, hogy te akarod-e ezt, vagy inkább olyan szinten ellenállsz, hogy esélye sem lesz áttörni a falakat.


Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
Ha mindenbe sok érzelmet viszel, csúnyán megégetheted magad, ami nem igazán szerencsés, hiszen egy-egy negatív élmény mélyen le tud húzni. Próbáld kizárni az érzelmeket és hideg fejjel megugrani a nehéz feladatokat, és inkább a pozitív pillanatokban engedni az emócióknak. Ott nagyon jól fognak jönni, megerősítenek majd.


Krup/Crup (08.06.-09.02.)

Ha úgy érzed, hogy most semmi sem megy, akkor állj meg, adj egy kis időt magadnak, vegyél egy mély levegőt, és szánj időt arra is, hogy átgondold. Légy kritikus magaddal és azzal is, ahogy a dolgokat kezeled. Egy kis újratervezéssel eredményesebb is lehetsz, mint azt alapjáraton gondolod.


Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
Nem tudod, hogy hova rohant el ez az év? Ne aggódj, mi sem, azonban még nem maradtál le semmiről, hiszen az igazi pörgés, amit imádsz, csak most következik. Végre elindulnak a kültéri programok, jöhetnek a vágyott impulzusok, és itt a lehetőség arra, hogy kicsit kiszabadulj a szürke hétköznapokból. Ne mondj nemet!


Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.)

Figyelj oda a tested jelzéseire, mert minden fájdalomnak, amit érzel, oka van. Ne szorítsd háttérbe az egészségedet, mert később még súlyosabb következményei lehetnek. Most még visszafordítható a folyamat, és ez nem egy elhanyagolható tény. Hidd el, nagyon sok embernek fontos vagy, akik mindent megtennének, hogy velük maradj.


Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
Ha egy kapcsolat - legyen az baráti vagy szerelmi - nem működik, akkor engedd el, őszintén és békésen. Ez egy sokkal jobb megoldás, még ha fájdalmasnak is érzed most, mint benne maradni és kényszeríteni a másikat és magadat is. Csak azért, hogy megtarts valakit, nem ez a jó irány, néha pont a külön töltött idő az, ami segít.


Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
Légy bátor és nyitott arra, hogy új dolgokat próbálj ki. Az embernek megvannak a kedvenc hobbijai, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetnének újak. Olykor muszáj kívül kerülnünk a komfortzónánkon annak érdekében, hogy a személyiségünket is jobban megismerjük, és hogy a képességeink fejlődjenek. Élj a lehetőségekkel!


Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.)
Itt az idő, hogy egy kicsit a lelki egészségeddel is foglalkozz. Az, hogy valaki jó immunrendszerrel rendelkezik, nem elegendő, kívül és belül is fontos lenne, hogy harmóniára törekedj. Add meg azt, amire a lelked vágyik, és hidd el, ezzel segíteni fog abban a szándékodban is, hogy jobbá válj.
 
 
 

Nincsenek megjegyzések: