2023. április 15., szombat

Amorf pletykafigurák

 Hiányoztam? Úgyis tudom, hogy igen. Kezdjük is az elején: a főszerepben az Oisin tagjai. A banda összesen négy taggal rendelkezik, s közülük jelenleg mindenki szingli. Úgy van, jól hallották, hölgyeim és uraim, és kedves társaim, a banda minden tagja kapható egy éjszakára, vagy talán többre is. De nézzük őket sorban.

A banda alapító tagja és frontembere nem más, mint a méltán híres Winter Cone Danvers. A férfit megelőzte hírneve, jócskán érkezése előtt volt elképzelésünk, mire számíthatunk majd, és bizony napokkal később már a lányok szívével játszott gitárjának húrjai mellett. Szép kis repertoárt állított fel a város rosszfiúja, kezdve a Rellon egykori üdvöskéjével, Ombozi Borókával, folytatva a Navine jó kislányaival, Havas-Mezei Margarétával és Vattai Júliával, egészen az eridonos vöröskéig, Návay Fanniig. Hogy mégis mi vonzza a nőket a férfihoz, kérdéses, de egy biztos: imádják, amit csinál!

Ha már emlegettük Vattai Júliát, bizony egy másik bandataghoz is fel kell írnunk a nevét, ahogy  Havas-Mezei Margarétáét is. Úgy tűnik, az énekes ízlése nagyon hasonlít a zongoristáéra, ugyanis ezek a nők csavarták el teljesen Kiss-Herczeg Domonkos szőke üstökét is. Az egyetlen probléma ezzel, hogy a Danvers klánra jellemző gyors felejtés nincs meg benne, a szíve pedig ezáltal millió apró kis darabra törhető. Bizony hölgyeim, we have a keeper!

Csonka Zsombor elég sokáig bírta Vizsnyiczky Sára oldalán. Úgy tűnt, a párost nincs, mi szétszedje, ám valami mégis szétpattintotta őket. Egyes forrásaink szerint Sári lépett előbb túl a volt navinésen, mások azonban arra szavaznak, hogy a göndör srác kezdett el rock'n'roll életet élni bandatársaihoz hasonlóan. Sári egyik balett előadásán állítólag a lány teljesen kikelt magából, amire a szívtipró válasza csupán annyi volt: "teljesen leégeted magad". Elég hűvös. A veszekedés alkalmával állítólag felmerült egy név is, nem más, mint Machay Adél. Ismerősen hangzik? Vagy mondjuk esetleg úgy, hogy Adele Nadia Krise?

A banda legutolsó tagja Lukács Gabriella, azaz Ella. A lázadó tinédzser, aki korával épphogy csak becsusszanhat az előadásokra is, eladja magát kilóra. Magabiztosan hódítja meg a női és férfi szíveket egyaránt, kezdve az iskolában fellelhető Gróf-Vinkó Rómeótól egészen a hóbortos, könnyűvérű Marina Darikig. Állítólag a leghosszabb kapcsolata két napig tartott, a szerencsés félnótás pedig nem más volt, mint Agárdi Kornélia Auróra. A kapcsolat pedig a banda frontembere, Winter Cone miatt ért véget, és ezzel be is zárult a kör.


Ha még ezek után is kifognál magadnak egy rocksztárt, irány a Leprikón Aranya, ugyanis a banda tagjai legtöbbször ott lopják a napot.
Ez minden mostanra, de ne aggódjatok, hamarosan visszatérek!
Addig is küldjétek, ha találtok valamit. XX


 

Nincsenek megjegyzések: