2022. július 15., péntek

Szabadok és világmegváltók bakancsnyomai

 Utazás, bungee jumping, fejlődés és protestálás - a bagolykövesek rengeteg mindenre nyitottak idén nyáron (is). Arról kérdeztük a diákokat, hogy mi az a pont a bakancslistájukon, ami kiérdemelte az előkelő első helyet. A pont, amire a nyár végéig legeslegszívesebben tekintenének vissza teljesítettként.


Agárdi Kornélia Auróra
Idén nyáron extra fényvédővel és naptejjel készülök rá a melegre. Magamat ismerve, az árnyékban fogok kuporogni és az orrom alatt dünnyögni.

Auguste Gilberte Froment
Hm. Igazság szerint a legnagyobb tervem az lett volna, hogy elvitetem magam Denis bával sárkányokat nézni, szakállat növesztek, és inkognitóban ott maradok életem végéig valamelyik közepes mértékben veszélyes, leleplező bűbájoktól mentes barlangban; de a tanári kar ezt valószínűleg kiszimatolta és rájött, hogy rossz ötlet a kirándulás. Most már nem csak engem, senkit nem akarnak elvinni. Kár érte, jöhet a B terv. *angyali mosoly*

Athanaczkovics Kornél
Ismét lóra ülni. Évek teltek el azóta, hogy utoljára ültem lovon, és mivel a mankókat is elhagyhattam mára már, nagyjából gyógyultnak vagyok titulálva, szeretnék megpróbálkozni vele. A második kiemelt helyen az van, hogy kísértsem a sorsom - ezek szerint.

Autumn Rue Danvers
Ahogy néztem, elég sok gond van a magyar törvényekkel. Szeretném minél több ember figyelmét felhívni ezekre a hézagokra különböző protestálások keretében. Tudom, hogy a szimpla utcára vonulás nem mindig megoldás, így inkább olyan kreatív megoldásokban gondolkodunk a szervezetemmel, amelyekkel megértetjük az álláspontunkat.

Bontovich Miksa
Idén nyáron a legnagyobb vágyam az, hogy jégkorcsolyázzak a tavon.

Dae Young Min
Hát bakancslistám: ne legyen egy józan napom se. Csak a szokásos: haverokkal lógni, utazgatni, meglátogatni a nagyszülőket/szülőket. Lényegében ennyi.

Harmat Betti
Idén nyáron a fürdőzés mellett szeretnék többet kirándulni, hűsölni az erdei fák árnyékában. Szeretem a nyári erdő illatát, és a látványt, ahogy a Nap átszűrődik a fák között.
De ha a kirándulás épp nem jön össze, szeretnék sokat olvasni az árnyékban, kint a szabadban, feltöltődni napfénnyel a tél előtt. Esetleg keresni néhány jó, pszichológiai témájú könyvet, hogy még tanuljak is belőle.

Havas-Mezei Margaréta
Merlinre, rengeteg minden. Lássuk csak: szeretnék elmenni néhány napra a Balatonra pár barátommal, kipróbálni a bungee jumpingot, megenni egy egész lángost, rávenni Cone-t, hogy eljöjjön velem Romániába, tartani egy shoppingolós napot Veled. Nem szeretek vásárolni, de vicces lehet. *elgondolkodik* Úúú, szeretnék kajakozni, kempingezni, eljutni egy fesztiválra, és minél több Oisin koncertre. *bólint*

Herbert Aodhan Piper
Édesem, a kérdésed jobbkor nem is érkezhetett volna! Épp most sakkozom ki a nyaramat, mikor megyek haza, mikor maradok az országban, ilyenek. Mindenképpen haza kell és szeretnék menni, valószínűleg viszek valamit Philnek (az öcsém, tudod), hátha akkor hajlandó lesz kimászni a szobájából és kommunikálni velem... Ideális esetben lesettenkednénk a tengerpartra pecázni, fürdeni, szétfagyni és még egy kicsit fürdeni, de meglátjuk, ha bosszant, akkor marad a vacsoraasztal melletti pecázás - fazékból tányérra.

Hollósi Szófia
Elárulnám, én tényleg elárulnám, de akkor már nem tudnám a meglepetés erejével felhasználni zkzkskshfoies- senki megvezetésére, meggyőzésére, vagy ilyen-olyan egyezkedések során. Szóval mit szólsz egy alkuhoz? Olyan lesz, amiről ha teljesül, bátran írhat majd az Edictum. *elégedett vigyorral dörzsölgeti a tenyerét*

Hollósi Zalán
Nem túl szívderítő már a gondolat sem, de muszáj lesz többet tanulnom. Tudom, ostobán hangzik, de ennél vidámabb nyári programban nem gondolkodhatok, amíg nem kezdenek el javulni a jegyeim. Már azzal fenyegetnek otthon, hogy el fogják venni a seprűmet... Azért az haladás, hogy amikben korrepetálnak a felsőbb évesek - innen is ezer hála nekik -, azokból a tárgyakból kezdem visszahozni magam.

Kósza Lili
Nincs bakancslistám, de szívesen elutaznék az Alpokba, és megpróbálnék fürödni egy hegyi tóban. Lehet, hogy nem bírnám a hideget, de itt és most hívogatóbb a hóemberlét, mint a megsülés.

Lafayette David Saint-Venant
*Abbahagyja a fürdőgatyája madzagjának bogozgatását, hogy jó bamba fejjel rábámuljon* Őőőőőő... Hát asszem, a családi nyaralás. Apám végre hazajön elvileg, és ha minden jól megy Lay... Szóval viszek még plusz egy főt is magammal. De heló, ez marhára nem rátok tartozik, szóval hagyjál csak ezekkel a kérdésekkel, jó? *A paradicsom feje már így is elárulta*

Létai Roland
Úgy gondoltam, Veled megyek, Róza, valahová két hétre. Jössz?

Mórocz Áser Móric
Amcsipalcsi! A válaszom, azt hiszem, pontosan olyan egyértelműen tökéletesen szofisztikált és móriczi mélységekben élvezetesen baba lesz, mint ahogyan azt Te, és minden Ediolvi várhatja. Bakancsok. Nenene, ne szaladj, hallgass meg, nem viccizek! Hát bakancslista, hát mi kell rá? Bakancs. Pont. Épp ezért az a tervem nyárra, hogy olyan dolgokat csináljak, amihez bakancs kell! Zseniális, nemdebárbizony? Egyelőre a túrázásig és a bakancsvasalásig jutottam, szóvalka ha bárkinek van ötelte, ne fosszon meg a tippektől - és/vagy csodálatos, üdítő társaságától.

Reiner Kende
Az gáz, ha már megvan? *széles, gödröcskés mosoly helye* Nemzetközi úszóverseny az arénában meghozta 200 gyorson a harmadik helyet, váltón pedig a srácokkal behúztuk az aranyat. Még mindig kemény, mennyire feljönnek rám ebben a korosztályban, de nem nehéz meglepetéseket okozni, ha a hazai közönség hatalmas és hangos.

Winter Cone Danvers
Valaki tud kiadó lakást?
 

 

Nincsenek megjegyzések: