2022. június 15., szerda

Amorf pletykafigurák

Helló bagolykövesek! Végre kisütött a nap, vége a borongós tavaszi napoknak, ideje egy kis pletykálkodásnak!



Romhányi Áron, az iskola rosszfiúja nincs hozzászokva ahhoz, hogy visszautasítsák. Bármilyen téren. A kis bongyori navinés némalány azonban szépen lógva hagyta a fiút a tavalyi évben. Egy egész szünetet hagyott Áronnak, hogy ezen agyaljon, és meg is lett a hatása. Már az évnyitón sem bírt magával, és az igazgató beszéde közben fogta magát, átült a Rellonos asztaltól a Navinésekhez. A sok sárga nem is tudott hirtelen mit kezdeni a helyzettel, ellenben Hayden Wilsonnal. Informátoraink szerint olyan hidegen bánt a szívtipróval, hogy egy dementor is elmenekült volna a közeléből. Nem tudom mit tettél Áron, de jobb lesz, ha mielőbb rendbe hozod!


Ám az évnyitó egy másik történést is elindított. Autumn Rue Danvers, sátánista, szektavezető legújabb kis segédjével, Agárdi Kornália Aurórával karöltve terjesztették az igét a pirosok asztalánál. Áldozatul esett többek között Kis Laura Grace és Fekete Nonó is, ám a szárnysegéd mégse lehet olyan biztos magában, mint elsőre látszik. Talán ez a tett vezetett hozzá, hogy meginogjon a hite, talán más. Mindenesetre szemtanúk mondják, hogy jó ideig az ablakból figyelte drága papunk, Balázs atya kóruspróbáját a művelődési háznál, és végül be is ment vele beszélgetni. Az már kérdéses, hogy miről volt szó, de azt hiszem akad egy pár tippünk.



Úgy tűnik Augustine René Meurice sose un bele a macska-egér játékba, amit iskolatársaival űz. A minap végignézhettük, ahogy a fél kastélyon végigkergette az egyik levitás fiút, és kettejük szerencsétlen áldozatát, Máltai Ramóna Emesét. A lány valószínűleg még nincs hozzászokva ahhoz, hogy két fiú a közvetlen közelében képtelen értelmes keretek között elintézni a konfliktusaikat, ezért az eset után napokig nem mozdult ki a klubhelyiségéből, nehogy összefusson az őrült párossal. Egyetlen tanácsunk van Rami: menekülj, mintha kergetnének.



Szilágyi Rozina talán nem is tudta, mibe sétál bele, amikor átlépte a pub küszöbét. Ex-barátja ugyanis a pult túlfelén mosolygott rá az ismeretlen lányokra. És mint ahogy már tapasztalhatta, az az arc párosítva a kiskutyaszemekkel sokmindenre képes, ha valamit igazán akar. A kérdés csak az, ha nem tudta, hogy Návay Kristóf ott dolgozik, miért vett új ruhát az alkalomra? Rozi, csak nem mesterkedsz valamiben? Tegnap még a Házvezetőd ajtaja fele sántikáltál, ma meg már egészen vissza a múltba? Vigyázz, ha a tűzzel játszol, könnyen megégetheted magad!


Ez minden mostanra, de ne aggódjatok, hamarosan visszatérek!
Addig is küldjétek, ha találtok valamit. XX


Nincsenek megjegyzések: