2022. április 15., péntek

Amorf pletykafigurák

Üdvözletem, Bagolykő lakosai! Az új tanév már az ajtónkon kopogtat, és nekem nagy híreim vannak, amiket megosztok most veletek.


Kiszúrva: Dévai Vince Áron, vagy ahogy mindenki ismeri, szimplán csak Dévai, hangos szóváltásba elegyedett az egyik iskolatársával. Az Espresso Patronum kávézó több pincére is jelentette nekünk, hogy a kedves kis kávézgatás egyik pillanatról a másikra váltott át szitkozódó szavakba és kiömlő kávéba. De tudom ám, mire vár mindenki, vajon ki lehetett a titkos másik fél, akivel a csata zajlott? Hadd jelentsem nektek elsőként, hogy Vall Ágoston igen nyers stílusára még a többi vendég se volt felkészülve. Sajnos hírszerzőink azt nem derítették ki, hogy miről szólt a vita, ám azt tudjuk, hogy a kis páros hónapokig nem teheti majd be a lábát a kávézóba.

 

Úgy tűnik, ezek a navinések nem tudnak megülni a fenekükön. Habár legutóbbi pletykáink után az álompárosunk egyértelműen jelezte, hogy a kis félreértés még nem jelenti, hogy örökre elválnak az útjaik, újabb sárga tért át rossz útra. A mindig kedves Vattai Júliát egyre rosszabb társaságokban találtuk meg. Először a pub üdvöskéje, Borbély Leila próbálta eltéríteni a lelkét, aztán a sittről szabadult William Krise is megkörnyékezte. Habár eleinte úgy tűnt, hogy sikerül kikerülnie a kalamajkából az ártatlan lánynak, tegnap este mégis az egyik szórakozóhelyen találták őt illuminált állapotban. A figurák, akikkel egy társaságban volt, szintén kétes alakoknak tűntek. Vajon teljesen elvesztette a kontrollt a lány az élete felett?


Az új tanév bizony új arcokat is hozott. Most aztán mindenki azon pörög, hogy Abe Mikihisa honnan jött, hogy Dwayne Warren miért hagyta ott az aurorságot, és állt a kis unikornisok élére, vagy hogy Adler Szabolcs mégis miért nem lett szuperhős ilyen felsőtesttel. De ki foglalkozik már a régi házvezetőkkel? Hát mi. És milyen jól tettük. Szegény Mr. K teljesen maga alatt van, hogy elvesztette a Levitásokat. Naphosszat csak fekszik az ágyában, és olcsó szivart szív. Még az se hozta lázba, hogy a mesteriseket Álomfejtésre oktassa. Ki tudja, talán kezdődő depressziója miatt lett leváltva a kékek éléről.


Gyerünk, mondjátok, hogy ne csak rossz hírekkel szolgáljak, hiszen történnek azért jó dolgok is. Virágoznak a fák, csiripelnek a madarak, tombolnak a tinédzser hormonok! Akinek két szeme van, látta, hogyan nézett Draskovich Kristóf Reményi Boglárkára az évnyitón. Csupa báj az a lány, nem is csoda hát, hogy a kis aranyvérű rellonos azonnal megkörnyékezte. Állítólag a bogolyfalvi könyvesbolt a titkos helyük, így egyik család se fog majd gyanút szerelmükről. Vigyázzatok azért gyerekek, nehogy egy újabb Rómeó és Júlia-történetnek legyünk szemtanúi!


Ez minden mostanra, de ne aggódjatok, hamarosan visszatérek!
Addig is küldjétek, ha találtok valamit. XX,



Nincsenek megjegyzések: