2022. február 15., kedd

Nézd meg jól, fogd meg, ne ereszd! Kivéve, ha...

Kiss-Herczeg Domonkos nem éppen a bájával nyeri el a lányok szívét. Félreértés ne essék, ez most nem egy szemrehányás, hiszen a misztikusság sokkal jobban áll neki, és nagyon úgy tűnik, hogy be is válik. Egervári Léda kíséretében jelent meg a végzős bálon, ahol úgy tűnt, mindketten éppen eléggé zavarban vannak a másiktól, ám Domonkos nem aprózta el a továbbiakban sem, ugyanis! OMG, kapaszkodjatok meg! Kőszegi Améliát hívta el magával szilveszterezni, és kellett egy kis idő, hogy megérlelődhessen mindenkiben az információ, de el kell hinnünk: Amélia igent mondott, elmentek együtt, majd éjfélkor elcsattant az a bizonyos csók! Mennyire romantikus, Merlinre! Így kell elkezdeni egy kapcsolatot, fiúk-lányok. Sok boldogságot kívánunk nektek, de… Esetleg kép nem készült? Szelfi vagy valami?

A Somogyi testvérek beleékelődtek az iskola falaiba. Bármerre fordulsz, bármerre lépsz, biztosan belefutsz egybe. Az a nem mindegy, melyikbe. Ez hosszú lesz, figyuka: Somogyi Viktor Domonkos Darya Mikhaila Kazanovával van boldog kapcsolatban (állítólag Darya terhes, szóval nem csoda, hogy nagy az öröm - innen is gratulálunk!), Somogyi Agáta Dominika Mihail Vladiszlav Sztravinszkij ex-rellonos sugar daddy létét élvezheti titokban (amik előttünk nincsenek), Somogyi Ervin Dominik Havas-Mezei Margarétával van párkapcsolatban, vagy nem abban, de valami bizonyosan van köztük, és végül, de utoljára is, Somogyi Zente Domokosról derült ki, miért nem olyan nagyravágyó, mint a testvérei... Mert meleg! Csak így. Sajnálom lányok, le kell mondani arról, hogy Somogyinék legyetek, ha fájt volna a fogatok a családnévre. Vagy Zente édes, göndör fürtjeire. Kellemetlen.

Marina Darik nevét mindenki ismeri, ahogy az is köztudott már, hogy Fellner Ádám az új nagy szerelem a sorban, miután olyan sok baklövése lehetett a lánynak. Az információ kicsit elakadt, hiszen nem merték mondani, de immár megerősített forrásból tudhatjuk az igazságot. Marina és Ádám összevesztek a végzősök bálján, többen is fül- és szemtanúi voltak ennek, de a lényeg, hogy kiderült, mi volt az oka a veszekedésnek. Hát… Sajnálom, Ádám. Őszintén. A nemi betegségeket nem szabad félvállról venni, remélem, minél előbb kilábalsz belőle, és lehetőleg Marinát sem fertőzted meg. Azért, mint sokat látott cikkírók, azt javasoljuk, mindketten jelenjetek meg egy gyógyítónál. Tuti, ami biztos alapon.

Layla Robillard nem búsult sokat, miután tragikus hirtelenséggel elhalálozott szakítottak Nathaniel Wrighttal. Pedig olyan édik voltak, és megmondom az őszintét, az egyik kedvenc párosom volt. Amíg tartott. Na igen. Haladnunk kell a korral nekünk is, ahogyan Layla is tette: összeszedte magának a Levita újabb üdvöskéjét, Lafayette David Saint-Venant-t. Nem számít a kor! Lafayette, mint harmadikos diák, Layla, mint másodikos mestertanonc van jelen az iskolában, de nagyon jól látható, hogy a korkülönbség ellenére is mennyire ácsingózó tekintettel néznek a másikra. Szerintem megvan az új kedvenc párosom. Haláli cukik, érted?



Nincsenek megjegyzések: