2021. november 15., hétfő

Széllel bélelt jóslatok


Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
Ne légy előítéletes!
Ebben az időszakban a legtöbb, amit megtehetsz, hogy előítéletektől mentesen élsz. Ne ítélkezz se kinézet, se gondolkodás, de még csak reakciók alapján se. Helyette, még ha nem is könnyű, de próbálj meg az adott személy szemszögébe kerülni, és úgy nézd meg, hogy te magad, az adott helyzetben mit tennél, és ne, még csak véletlenül se rendezd le annyival, hogy te nem ezt tetted volna. Gondold át, vedd végig. Ha most nem is tudtál segíteni, lehet, hogy a következő alkalommal éppen ez a gondolkodás lesz a kulcsa egy probléma megoldásának.




Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
Tölts több időt a szabadban!
Ugyan az idő most már inkább hűvös, mintsem kellemes, de ennek az időszaknak is megvan a szépsége. Van valami különlegesen finom az illatokban, valami élénkítő, frissítő az ősz színeiben. Az utolsó nagy hajrá a természettől, mielőtt a levelek lehullanak, és el nem alszik a természet. Mintha a lelkednek most nagy szüksége lenne erre. Nagy sétákra, mielőtt beköszönt a tél, amelyben te magad is egy kicsit megpihenhetsz.



Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
Vigyázz a testi épségedre!
Most mintha egy kicsit óvatlanabb lennél, kevésbé figyelsz oda önmagadra, és arra is, hogy a tetteiddel mennyire sodrod magad veszélybe. Legyen szó sietős közlekedésről vagy éppen új kviddics trükkök gyakorlásáról, az biztos, hogy ha nem figyelsz oda a cselekedeteidre, komoly sérüléseket is szenvedhetsz. Mielőtt a baj bekövetkezne, gondold át, hogy biztosan megéri-e kapkodni. Néha tényleg szerencsés lelassítani egy kicsit, és átgondolni a következő lépést, méghozzá szó szerint és átvitt értelemben is.





Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
Adj egy esélyt a szerelemnek!
Van valaki, aki tetszik neked, de elérhetetlen? Ha hiszed, ha nem, van valaki, akinek te tetszel, és ugyanezt gondolja rólad. Talán még nem is vetted számba lehetséges párodként, azonban, ha egyszer lehetőséget adsz neki, az biztos, hogy egy csodás, akár életre szóló utazásra indulhatsz el egy olyan személlyel, aki téged tekint a legkülönlegesebbnek. Nem lenne jó a hűvösebb napokon együtt felmelegedni? Adj esélyt és nem bánod meg!




Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.) 
Ne hanyagold el a környezeted!
Mindenkinek vannak stresszesebb napjai, hetei, azonban csak mert kényelmesebb az egyedüllét, ne győzd meg magad mindig ezzel, mert egy nap, amikor szükséged lesz a segítségre, hirtelen senki sem lesz ott, és akkor megismered majd, milyen is az igazi magány. Talán jobb most éppen egyedül, bekuckózni egy könyvvel, vagy csak aludni egy nagyot, de biztos, hogy ez a leghelyesebb, amit megcselekedhetsz?





Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Bocsáss meg!
A hosszan tartó harag nem egészséges. Az emberek olykor szeretnek mérgelődni, ám idővel ennek az érzésnek el kell múlnia. Ha nem teszi, akkor van ok aggodalomra, hiszen minél tovább gyűlölködik vagy táplál negatív érzelmeket valaki, annál jobban betegíti meg a saját szervezetét is. Ne tégy ilyet! Talán mérges vagy, haragszol, csalódtál, de sosem szabad, hogy a már téged ért sebeket magadban mélyítsd el, mert az odáig vezet, hogy teljesen megmérgezed magad, és komolyabb betegségek is felüthetik a fejüket. Ez pedig nem éri meg.


Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
Vizsgáld felül a kapcsolataidat!
Ne ragaszkodj csak azért, mert hosszabb ideje az életedben van. Ha van olyan ember a környezetedben, aki hosszú ideje valóban jelen van az életedben, azonban nem mondható el róla, hogy megérdemli, hiszen állandóan fájdalmat okoz vagy megbánt, akkor ne tartsd közel magadhoz csak azért, mert eddig is jelen volt. Talán, ha elveszít téged, megérti, hogy mi is volt az, amit rosszul tett, ám ha nem, hidd el, a lelked nyugszik meg, hiszen a rossz energiák rányomják bélyegüket az egészségedre.



Krup/Crup (08.06.-09.02.)
Rend a lelke mindennek!
Olykor nagyon nagyvonalúan élsz, ám a mondás úgy tarja, hogy mindig eljön az a pillanat, amikor a szék már borul a rápakolt megannyi holmitól. Talán, ha egy kis időt szánnál arra, hogy rendezettebbé tedd a környezeted, te magad is sokkal jobban éreznéd magad. Hiszen nem úgy igazán jó élni, hogy mindennek megvan a maga helye, és ha odanyúlsz, meg is találod? Csak gondolj arra, hogy minden kutatással töltött percet másra szánhatsz. Hát nem vonzó ez az opció?


Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
Figyelj oda az egészségedre!
Vitaminok és meleg pulcsik! Védd a derekad, erősítsd az immunrendszered, mert ebben a szeszélyes, de hűvösödő időben egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy idővel mindenki megfázik egy kicsit. A kicsit még nem is baj, ugye? Csakhogy a csillagok állása szerint, ha nem figyelsz oda, te bizony komolyabban is megbetegedhetsz, aminek hosszútávú következményei is lehetnek, és ki az, aki évekig szeretne küzdeni ahelyett, hogy egy hosszabb pulóvert húzott volna fel?




Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.) 
Fordíts időt a barátaidra!
Mindig van valami, amiért nem vagy velük, ha viszont ők csinálnak közös programot, akkor rosszul esik, hogy kihagytak? Nem várhatod el, hogy csak azért, mert nemet mondtál egy-egy ötletre, ők ne valósítsák meg azokat nélküled, hiszen ők nem csak a te, hanem egymás barátai is. Mit kellene tenned? Olykor mondj igent, vagy ha nem tetszenek az ötletek, javasolj más programokat, hátha megtaláljátok a nektek legmegfelelőbbet. El azonban ne hanyagold őket, mert ha így folytatod, akkor eljön az a pont, amikor már meg sem kérdeznek, hogy van-e kedved csatlakozni.



Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
Légy nyitott az új dolgokra!
Nem szabad mindig ahhoz ragaszkodni, amit ismersz, olykor bátornak kell lenni, és be kell vállalni olyan szituációkat is, melyekben korábban nem volt részed. Honnan tudod, hogy nem szeretsz valamit, ha még sosem próbáltad? Sehonnan. Ha kipróbálod, és nem tetszik, akkor nem kell csinálnod, de legalább elmondhatod magadról, hogy megpróbáltad, hogy ismered, és tudod, hogy azért nem szereted, mert próbáltad. Azonban lehet, hogy valamit, amitől eddig ódzkodtál, nagyon is megszeretsz. Sosem tudhatod, hogy mit hoz a holnap.  






Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
Az ígéret szép szó...
Ne ígérgess felelőtlenül, mert ha nem tudod betartani, az nem csak neked esik majd rosszul, de annak is, aki bízott abban, hogy az ígéret nem csak ígéret marad. Fontold meg a szavaidat, sokkal jobb, ha valamire nemet mondasz, mintha igent, és végül nem valósul meg. Ne okozz se másnak, se magadnak fájdalmat, inkább koncentrálj arra, hogy ha valamit szeretnél is, de nem biztos, hogy meg tudod valósítani, akad-e olyan alternatíva, ami mind a kettőtöknek megfelelő lehet




Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.) 
Ne ostorozd magad!
Felesleges a hosszas rágódás és az önvádaskodás. Ezt inkább fordítsd a probléma vagy kényes helyzet megoldására, hiszen ha valami megoldódik, máris jobb lesz maga a helyzet is. Tudod a megoldást, éles eszű vagy, de ha maga alá temet a sok negatív érzés, akkor egyszerűen nem vagy hatékony, ami még ráadásul bosszant is. Nagy levegő, a történtek elismerése, és a lehető legjobb megoldás kieszelése. Csak az nem hibázik, aki nem is cselekszik.



Nincsenek megjegyzések: