2021. július 15., csütörtök

A nyár tökéletesítése


Nem tudod, hogy mihez kezdj magaddal a hőségben? Hogyan kapcsolj ki? Mit csinálj? Hová menj? Esetleg mi az, amit nem szabad kihagynod a hónapban? Akkor a következő néhány percben megtudhatod nem csak a sajátod, de a hozzád közel állók programlehetőségeit is. Lássuk, mit mondanak a csillagok!

Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
Irány a vízpart!
Ne kapj frászt, most egyáltalán nem a vízbe küldtelek, csupán víz mellé. Keress egy nagyobb fát, aminek az árnyékában olvashatsz, zenét hallgathatsz, pihenhetsz, vagy éppen feküdj ki a napra, szerezz egy kis színt. Bárhogy is döntesz, a lényeg, hogy a közelben legyen tó vagy folyó, bármi, amiből szükség esetén néhány cseppet magadra tudsz csepegtetni. Elképesztően fel fog tölteni ez a kis kikapcsolódás.




Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
Az írott szó ereje!
Bárhol is vagy a nyáron, ne maradj könyv nélkül. Tankönyv kizárva, csakis a szórakoztató irodalom játszik. Végre itt az idő kicsit olvasni, használd ki! Zárd ki a világot, engedd be a történeteket. A műfaj mindegy, a lényeg, hogy élvezd. Maradhatsz a megszokott biztonságos választásoknál, vagy kipróbálhatsz teljesen új témákat is. Most egészen biztos, hogy nem fogsz melléfogni. A hely esetedben mindegy, a tevékenységen van a hangsúly.



Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
Elő a bérletekkel!
Végre kiszabadulnál és egy nagyot buliznál, ezt te is érzed, így itt az idő, hogy végre megváltsd a fesztiváljegyeidet, ha eddig még nem tetted meg. Tudod, csak a legszükségesebbeket pakold össze, és irány a tömeg közepe! Idén légy merész, próbálj ki olyan együtteseket is, akik egyáltalán nem a te ízlésednek megfelelő számokat játszanak. Lehet, hogy új stílusokat is megkedvelsz majd?




Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
Hív a természet!
Na nem, nem úgy! Kirándulni. Itt az idő, hogy túracipőt húzz, és nekivágj új tájak megismerésének. Mehetsz hegynek fel és völgybe le is, az a lényeg, hogy törj ki a megszokottból. Keress új kihívásokat, ismerj meg új tájakat. Az biztos, hogy neked a természet sosem okoz csalódást. Merre indulsz? Van már terved?



Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.) 
Adrenalinra vágyva
Amit idén nyáron nem szabad kihagynod, az nem más, mint egy jó kis kalandparkozás. Vagy kettő. Esetleg három. Az a lényeg, hogy egybe mindenképpen menj el, de itt még ne állj meg: próbálj ki minél többet. Ülj fel mindenre, amire szeretnél, de eddig nem mertél! Ez az egész nagy és pozitív hatással lesz rád az év második felében, és talán életed későbbi szakaszában is. Készen állsz? Akkor indulás!





Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Barátkozz!
Az idei nyáron leginkább a barátokkal töltött idő az, ami felvillanyoz, feltölt energiával, és segít, hogy a következő időszakban is jól teljesíts. Ne legyenek nagy elvárásaid, ez most egyáltalán nem a helyről, hanem az együtt töltött időről szól. Elég, ha csak összeültök az étkezőben és beszélgettek egy nagyot, vagy társasoztok, a lényeg, hogy a csapat együtt legyen, és semmi dolgotok ne akadjon. Élvezzétek egymás társaságát.


Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
Viszlát hazám!
Az idei nyár külföldre csábít. Lehet egész közeli vagy éppen nagyon messzi az a cél, az a lényeg, hogy az országhatáron túl legyen. Ismerj meg új kultúrákat, szokásokat, ételeket. Találkozz olyanokkal, akik nem a mi országunk lakói. Szélesítsd a látókörödet, így akár új szokásokkal is gazdagíthatod a mindennapjaidat.





Krup/Crup (08.06.-09.02.)
Kulináris kalandok
Csak bizonyos ételeket fogyasztasz? Ne tedd. Ebben az időszakban egyáltalán ne. Válassz olyan éttermet, amit még nem ismersz, olyan ételt, amelyet még nem kóstoltál. Minden nemzeti konyhában vannak úgynevezett biztonsági ételek, de most mondj ezekre nemet, és olyanokra koncentrálj, melyekhez hasonló sosem szerepelt még korábban az étlapodon. Ki tudja, talán teljesen átformálódik a gasztrokultúrád.




Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
Hideget!
Ez az idő most nem lesz a kedvenced, és semmi másra nem vágysz, mint, hogy hűvös helyekre húzódj. Választhatsz úti célnak egy hideg országot, vagy éppen olyan létesítményt, melyben igen alacsonyan van a hőmérséklet. Nem is kell messzire menned, itt a környéken is találhatsz számos nagyszerű lehetőséget arra, hogy ne csak lehűlj, de hűvösben tudj maradni. Nagyon drukkolunk, hogy kibírd!




Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.) 
Víz! Víz! Víz!
Azt hiszem, ennél egyértelműbben nem is lehet kifejezni, hogy mire vágysz most igazán. Mindegy, hogy termál vagy éppen a hűvösebb Balaton, esetleg egy jó kis mugli strand, a lényeg, hogy elmerülhess benne, hogy körülöleljen, hogy ki se kelljen jönnöd, míg csak zavaróra nem ázik a bőröd. Akkor pedig ott a lángos, a főtt kukorica, és köszönöd szépen, te megvagy. Éljen a víz!



Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
Újrakezdés
Rég nem látott személlyel vagy személyekkel kellene töltened ezt az időszakot, olyanokkal, akiket régen nagyon szerettél, azonban valamiért eltávolodtatok egymástól. Itt az idő a kapcsolatok rendezésére, vagy akár csak arra, hogy ismét kapcsolatba kerüljetek. Egyáltalán nem fogjátok megbánni, hogy újra egymásra találtatok.





Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
Kényeztess!
Amire most nagyon nagy szükséged van, az a totális relaxáció. Vonulj el egy kicsit a világtól, sőt, az lenne a legjobb, ha nem csak elvonulnál, de lehetőséged lenne rá, hogy egy olyan helyre menj, ahol téged kényeztetnek. Ha ez összejön, akkor mindenre menj el, legyen az masszázs vagy illóolajterápia. A testednek és a lelkednek is nagyon nagy szüksége van most arra, hogy táplálkozzon.




Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.) 

Sokszínű világunk
Az év ezen időszakában nagyon sok rendezvényt tartanak, a legtöbb pedig olyan, amely a kultúrákat hivatott bemutatni. Itt az ideje, hogy te is ellátogass ezekre az alkalmakra, megismerkedj más nemzetekkel, szokásokkal. Lehet ez akár gasztrofesztivál is, de azt javasoljuk, hogy most inkább a kultúra felé nyiss. Más tájak népein kívül pedig ismerkedj meg kicsit jobban saját nemzeteddel is.





Nincsenek megjegyzések: