2020. január 15., szerda

Közeleg a szerelem ünnepe

Igaz, még van egy hónap Valentin napig, de jó, ha már most végiggondoljuk, hogy mit is adhatunk annak, aki a mindent jelenti. Nem tudod, hogy pontosan minek örülne? Segítünk!



Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
Jellemzően szeretnek kötődni, szeretik kimutatni azt, ha egy másik emberhez tartoznak, így a legszebb dolog, ami számukra a boldogságot jelenti, az valami közös a partnerrel. Ez lehet egy ékszer, tetoválás, ruhanemű, bármi, amivel azt érezteted, hogy egymáshoz tartoztok.






Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
Bár ő maga sosem mondaná, de minél jobban vágyik arra, hogy megvalld neki az érzéseidet. Szeretve érzi magát így is, és tudja, hogy nem könnyű az érzelmekről beszélni, sokszor szavakba se lehet önteni, hogy mi is van a szívben, de ha ezt ezen a napon megteszed neki, örökké emlékezni fog rá.





Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
Nagyon szereti szépíteni magát, szereti, ha olyan illatú, amit te is igazán szeretsz, amiről ő jut eszedbe, így hát bátran ajándékozz neki testápolót, parfümöt, kölnit, vagy ehhez hasonló termékeket.






Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
A legkönnyebben talán a puffskeineket könnyű meglepni, hiszen ők ha év közben nem is nagyon fogyasztanak édességet, a szerelem ünnepén imádják, ha van egy kis extra boldogság kéznél. Szeretik a különleges desszerteket, így ha emellett döntötök, jól nézzetek körül a lehetőségek között.





Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.) 
Nagyon szeretnek enni, ez nem is kérdéses, és nagyon szeretik, ha kiszemeltjük erre odafigyel. Boldogok, ha ezen az ünnepen étterembe viszik őket, azonban a legboldogabbá akkor válnak, ha szerelmük lepi meg nekik készített vacsorával.








Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Nagyon szeretik, ha az ajándékon nincs címke, és még csak nyoma sincs annak, hogy boltban vett termékről van szó. Hívei a kézzel készített meglepetéseknek, és boldogságuk határtalan, ha ilyet kapnak a másiktól, ugyanis tudják, hogy az idő alatt is, míg készült, a másik rájuk gondolt.







Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
Egy szép szál rózsa számos érzelmet ki tud fejezni. Ezen a napon pedig nagyon fontos, hogy ez a virág helyet kapjon. Lehet vágott, vagy éppen még csak mag, ami szerelmeteket jelképezi, olyan is, ami cserépben érkezik, egy szép kísérőkártyával tökéletes választás.







Krup/Crup (08.06.-09.02.)
Mindegy mi, csak színes vagy látványos legyen. A crupok képesek nagyon szerényen is élni, ám olykor nem vágynak semmi másra, mint, hogy szerelmüket mások is észrevegyék. Szeretik mutatni, hogy szeretve vannak, és egészen biztos lehet a partnerük abban, hogy ők is kiemelt odafigyelést kapnak.





Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
Nagyon szeretik a szép és praktikus kiegészítőket, így egy sál is nagyon komoly ajándék lehet. Tudom, hogy ez elsőre kicsit merésznek tűnhet, ám hosszútávon látványossá válik az a rajongás, ahogy a jegy szülötte a kapott ajándék iránt viseltetik.





Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.) 
Egy olyan napot szeretne, amit ő tervezhet meg, a másik pedig alkalmazkodik hozzá, így célszerű ezt az ajándékot előre leegyeztetni, vagy egy olyan dátumot megjelölni, amikor ténylegesen megtörténik. Szeretik, ha ők határozhatják meg a dolgok alakulását, és erre az a legtökéletesebb, ha egy egész napot adunk nekik.





Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
A legjobb ajándék egy könyv. Nagyon szeretnek olvasni, szívesen is olvasnak, és ezért a könyveik kiemelt becsben vannak tartva. Ha figyelmesen megnézed a polcát, mindig akad egy-egy sorozat, aminek hiányzik egy kötete, vagy egy lista, amit elkezdett összeírni, és ott őrizget.






Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
Egy ékszerrel nagyon könnyen leveheted a lábáról, azonban figyelj arra, hogy olyan legyen, amit a hétköznapokban is tud hordani, hiszen nagyon szereti viselni a tőled kapott ajándékokat. Illeszkedjen a személyiségéhez, legyen valami, mi kettőtökre emlékezteti.





Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.) 
Nincs is jobb, mint egy közösen megszervezett program, amibe mind a ketten egyenlő mértékben visztek bele ötleteket, ezzel is jobban megismerve egymást, és boldogabbá téve a másikat. Mikor is érdemes ezt összehozni? Éppen ezen a napon, mikor együtt pihentek, élvezitek egymás társaságát.



Nincsenek megjegyzések: