2019. december 15., vasárnap

Mire vágynak a csillagok?




Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
A reém imádja a karácsonyi illatokat, éppen ezért bátran gondolkozhatsz olyan gyertyákban, füstölőkben, illóolajokban és párologtatókban, amik a téli varázs minden illatát megjelenítik, az biztos, hogy ajándékozáskor nem lőhetsz mellé. Egy pillanat alatt hangulatba jönnek egyetlen szippantástól is és, ha éppen mérgesek voltak, ez elszáll egy pillanat alatt.





Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
A Tebó nagyon szeret eljárni, szereti a színházat, a művészeteket, így bár nem sokan hiszik, hogy különleges ajándéknak számít, amin az ember sokat törte a fejét, de hidd el, ha egy színházbérlettel vagy kreatív hobbi eszközökkel leped meg, ő lesz a legboldogabb a világon. Egyetlen vászon olyan boldogságot tud okozni neki, mint másoknak egy lottónyeremény. Persze előtte célszerű körbejárni, hogy melyik hobbijára szeretne jobban rákoncentrálni és azt támogatni.




Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
Ha valami igazán célba találóval szeretnéd meglepni a Sellőket, akkor nem is kérdéses, hogy az adakozást választod, mint ajándékot. Ne nélküle tedd, hanem vele együtt. Fontos, hogy beszélgessetek arról, kinek és miért szeretne adományt adni idén, ismerd meg a számára fontos ügyeket, érezd magadénak, érintsen meg az a szellem, ami őt is átjárja és ennek megfelelően együtt adjatok idén, hogy másokat segítve boldoggá váljon a karácsony.




Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
A Golymók nagyon szereti, ha illatos, így bár egyszerű megoldásnak tűnik egy parfüm vagy egy-egy különlegesebb tusfürdő, fürdőbomba vásárlása, abban biztos lehetsz, hogy ő teljesen el fog olvadni tőle, hogy ilyen dolgot vettél neki. Mivel ő maga nagyon ragaszkodik a saját illataihoz, ezért nem tud kitörni a megszokottból, csak akkor, ha valaki más vásárolja neki, mert olyankor úgy érzi, hogy a másik fél ebben az illatban találja meg őt. Ne csodálkozz hát azon, hogy a későbbiekben, ha tervezetten találkoztok, a tőled kapott illatot viseli majd. Ő így mutatja ki, mennyire fontos vagy neki.



Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.) 
Amit bizonyossággal állíthatok, hogy talán az egyik legnehezebb dolog egy Kentaurnak ajándékot választani, ugyanis számára az a fontos, hogy funkciója legyen a tárgynak, lehetőleg olyan, amilyet ő is hasznosítani tud. A baráti köre már ismeri, így biztos, hogy egész évben azt lesik, mit is adhatnak neki, de ha még csak nemrég kezdtél el vele barátkozni, azt javaslom, jó alaposan kezdd el megfigyelni, hiszen elmondja, hogy mire vágyik, csak meg kell hallani.







Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Mivel az Augurán nagyon szeret olvasni, széles látó- és ismeretkörrel rendelkezik, nincs olyan könyv, amit ne szeretne elolvasni, de nincs az a pénzmennyiség a világon, ami elég lenne ahhoz, hogy ő könyveket vegyen rajta. Mindegy, hogy a te kedvenced vagy éppen egy újdonság, a szíve repesni fog, ha a csomagolást letépve könyvvel találkozik a tekintete. Még inkább, ha az elejére egy apró üzenetet írsz, így bármikor is nyitja ki, mindig emlékezni fog rád és szeretettel tölti meg a szívét, hogy ilyen szép ajándékot adtál neki.





Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
A Goromka szereti, ha valami szépen csillog, így nála a lehető legjobb választás, ha ékszert adsz neki ajándékba, főleg, ha olyat, ami látványos, ami kiemeli őt a tömegből. Szereti minden díszét, amit magán visel és örömmel mutogatja másoknak. Biztos lehetsz benne, hogy nem mint kacatra tekint rá, hanem az évek során többször is felbukkanó, érzelmi alapon sokat jelentő kiegészítőre.




Krup/Crup (08.06.-09.02.)
A Crup mindennél jobban szereti az együtt töltött időt. Nem vágyik nagy ajándékokra, nem kell a legújabb vagy legdrágább dolgot megvenned neki, ő azt szereti, ha minőségi időt tölthet azokkal az emberekkel, akiket szeret. Kiülhettek a térre beszélgetni, elmehettek kávézni vagy csak egy párkányba húzódhattok forrócsokival elmélkedni a szünetről. A lényeg, hogy legyél benne a beszélgetésben, legyél ott és töltsd fel őt energiával. Ennél több nem kell ahhoz, hogy a legboldogabbá váljon.



Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
A Hurú nagyon szereti az egészséges és természetes alapanyagokból készült dolgokat, legyen szó édességről vagy tisztálkodószerekről, így ha őket szeretnéd meglepni, mindenképpen olyan termékeket keress, amik amennyire csak lehet, természetes módon készültek és ne nézz rá rossz szemmel, ha sokkal több időt tölt a címkén olvasható tájékoztató bogarászásával, mint magával a termékkel. Első körben őt tényleg az fogja boldoggá tenni, hogy mennyire természetes ajándékokat kapott.





Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.) 
A Kákalag nagyon szereti az édességeket és a különleges, évszakra jellemző teákat, így ha szeretnél neki ajándékot adni, akkor az utad ezek felé a termékek felé vezessen. Édességből nagyon szereti az apró szemű válogatásokat, amiket magával tud vinni és bármikor elővéve őket rágcsálhatja azokat, teából pedig minél furcsább a neve, ő annál jobban szereti, így ha te frászt is kapsz tőlük, ő biztosan nem fog.



Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
A Zanzárd nagyon szereti a kézzel készített ajándékokat, nagy becsben tartja őket és nagyon örül, amikor valaki nem csak vásárol valamit, hanem saját kezével készíti el. Nem baj, ha nem szép, ha nincs funkciója, ő azt szereti a leginkább, ha a másik próbálkozott, ha időt szánt rá, míg kitalálta, hogy mit adjon a másiknak. Számára az idő az igazi ajándék, amit annak készítésére szántak és mérhetetlen boldogság járja át ilyenkor. Természetesen, mivel szereti a kézzel készített ajándékokat, nagy valószínűséggel ő is ilyen ajándékot ad majd szeretteinek.




Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
A Tündérmanók rajonganak a fényekért, így azt javaslom, ha meg akarod lepni, fényfüzért ajándékozz, mivel sosem lehet elég fény az életében. Lehet, hogy már nincs a szobájában egy talpalatnyi hely sem, de hidd el, talál rá módot, hogy még a többiek közé suvassza. Mindegy, milyen színben, mindegy, hogy mekkora, milyen a formája vagy a mintája, csak a meghitt fényt ontsa magából és ezáltal máris átjárja a karácsony szelleme.



Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.) 
Egy szép sál mindig jó választás? Nos egy Vízimanó esetében mindenképpen igaz a mondás, hiszen bolondulásig szereti a sálakat, viszont hadilábon áll a kesztyűkkel, így célszerű, ha a szép sálhoz egy jó meleg kesztyűt is csomagolsz, mert ez a kis hamis valahova mindig leteszi és ottfelejti őket. Olykor csak az egyiket, máskor mind a kettőt. Aztán persze jön az, hogy felemás kesztyűben járkál. Sokan bohókásnak gondolják, pedig csak nagyon szétszórt, ha erről van szó.



Nincsenek megjegyzések: