2019. július 15., hétfő

Ez a fránya szerelem!


Az év szerelmi sokszöge
Pár hónapja még az a hír járta, hogy Thomas Middleton a Bagolykő legbátrabb diákja, amiért szerelmi viszonyba bonyolódott Denis Brightmore kishúgával, Lorinnal. Többször látták őket sétálni, fagyizni, enyelegni akár a faluban, akár az iskolában, aztán hirtelen jött egy váltás, gyakorlatilag a semmiből, és Thomas már Juhász Laura oldalán mutatkozott, feltűnően sokszor hangoztatva, hogy ő és Lorin csak barátok, mindig is azok voltak. A dámák szerint azonban itt többről van szó, állítólag Denis halálosan megfenyegette Thomast, és olyan mélyen ment bele a jövőjüket firtató kérdésekbe, hogy a fiú nem mert tovább a kisebbik Brightmore közelébe maradni, sőt, egyenesen megkérte Laurát, hogy játssza el a barátnője szerepét. Laura pedig annyira hitelesen alakítja, hogy Thomasban érzések kezdtek kialakulni iránta. Amit jelenleg tudunk, hogy Thomas nagyon kedveli Laurát, Lorin nagyon kedveli Thomast, Laura pedig nagyon kedveli Anik Khant, aki feltűnően nagyon kedveli Doria Everleigh-t. Szóval ez megint egy nagyon bonyolult szerelem lesz.


Hivatalossá téve
Többször szárnyra kapott már, hogy Kelevitz Maja és Andrej Scotti egy párt alkotnak. Eddig inkább tagadta a páros mind a két fele, hogy együtt lennének, aztán egy ideig nem válaszoltak a feléjük irányuló kérdésekre, majd, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, kéz a kézben léptek be a nagyterembe, éppen ebédidőben. Az utolsók között érkeztek meg, teljesen természetesen vonultak végig az döbbenten figyelő, sugdolózó jelenlévők között a Levita asztaláig, itt búcsúcsókot váltottak, majd Andrej zsebre dugott kézzel, lazán átsétált az Eridon asztalához, és hozzálátott az ebédhez, nem foglalkozva azzal, hogy a környezete bámulja őt. Megjegyzem, ultramenők voltak, így kell szavak nélkül bejelenteni valamit.


Egy csók
Nemrég egy beugróban friss szerelmespárt kaptak lencsevégre, akiknek az egyik tagja egészen biztos, hogy Helena Payne volt. A férfi kilétét homály fedi, de úgy tűnik, a legokosabb Payne bematekozta magát egy férfi szívébe. Amit biztosan tudunk, hogy idősebb férfiról van szó, akivel már korábban is látták együtt, de egyszer sem tűnt ennyire intimnek a viszonyuk. Az már biztos, hogy Helenának nem csak a tudás, de a szerelem is nagyon jól áll, hiszen teljesen kivirult azóta, hogy ez a bizonyos illető az élete része. Vajon rövid időn belül újabb harangok kondulnak meg a Payne családban?  


Kikacsintó
Ajtay Brigitta, bár hivatalosan kapcsolatban van, úgy hírlik, szívesen jelenik meg ott, ahol Takács Milán is jelen van. A fiú stílusával és megjelenésével minden tekintetben kitűnik a sorból, ezzel pedig felkeltette Brigitta érdeklődését is. A lány, egy mosdóban lezajlott beszélgetésben elmondta egy háztársának, hogy Tomi már kezd belekényelmesedni a kapcsolatukba, ami nem feltétlenül lenne baj, de ő elkezdett unatkozni, így a szíve egy pillanat alatt továbbvándorolt, és úgy néz ki, az elsős mestertanoncnál kötött ki. Hogy mi lesz ebből? Jó kérdés. Kerestük Milánt, hogy nyilatkozzon, vajon felmerült-e már a lehetőségei között Brigi, de megkeresésünkre lapzártáig nem válaszolt.

Nincsenek megjegyzések: