2018. május 15., kedd

A legdögösebb szerelmi szabadcsókosok


A legdögösebbek rangsora 
Az új tanév első néhány hete lezajlott, így mi sem természetesebb, hogy ismét útjára indult a legdögösebbek szavazása. A cetlik évről évre változó helyeken bukkannak fel, és miután valaki szavaz, a szavazatát elnyeli a pergamen. Kétszer szavazni lehetetlen, mert ha mégis megpróbálkozik valaki, az másnap ragyákkal az arcán ébred, így egy ideje már mindenki betartja a játékszabályokat. Hogy ki és hogyan összesíti az adatokat, még mindig rejtély, de a hagyományt elnézve időről időre kinevelődik az utód. Az idei lista megérkezett a szerkesztőségbe, és az alábbi eredményt hozta: A legdögösebb eridonosok: Wittner Stella és Kováts Marcell, a legdögösebb kékek: Weisz Pálma és Köröndi Árpád, a legdögösebb sárgák: Dobai Léda és Révész Kornél, valamint a legdögösebb zöldek: Corina Nazaru és North West. Azt hiszem kijelenthetjük, hogy idén a legnagyobb menőség az ő csajuknak/pasijuknak lenni. 


A szerelmi méregkeverés 
Úgy hírlik idén a legjobb befektetés a szerelmi bájitalokban van, legalábbis ez a feltevés érkezett az alagsori medence felől, ahol a minap mártózott meg Gergely-Fábián Bella és Révay Lili. A két lány eléggé hasonlóan gondolkozik, így abban is mélyen egyetértenek, hogy a fiúknak kell egy kis löket, amitől felbátorodnak, és ha már egyszer bevallották egy lánynak az érzéseiket, az a későbbiekben - bájitalmentesen - is kitart majd. Nem is számolnak olyan lehetőséggel, hogy esetleg az áldozatul esett férfi nem azért nem lép, mert fél, hanem mert nem a kiszemelt lányt szereti. Mivel még a bájital tudományuk nem tart itt, ezért a két kisasszony először saját kiszemeltjeiken szeretné tesztelni a képességeiket, és ha működik az áru, elindítják a kastélyon belüli, majd az év végén a kastélyon kívüli árusítást is. Azt hiszem drága férfitársaim, itt az ideje, hogy elkezdjünk sűrűn imádkozni, hogy ne mi legyünk azok a bizonyos kiszemeltek. A két kollégának, akik pedig mégiscsak azok, őszinte részvétem.


Szabad a csók!
Indítványt nyújtottak be az igazgatóhoz a Csücsörik. A magát anonimitásban tartó csoportnak több felszólalását is meghiúsította a tanári kar egy-két tagja az elmúlt tanévben, idén azonban végre célba ért egy üzenetük. Úgy tűnik eddig nem volt könnyű dolguk Oravecz kisasszony kijátszásával, hiszen az igazgatóhoz nem jutott el a nevük, most azonban azt suttogják a festmények, hogy tanóra alatt csempészték az indítványt az igazgatói asztalra. A szövegben, mint ahogy arra a címben is utaltam, arra hívják fel a figyelmet, hogy milyen egészséges a csókolózás és hogy éppen ezért lenne szükséges a szabad szerdai smaci szabályt bevezetni. A smacitörvények értelmében szerdánként bárki bárkivel csókolózhat függetlenül a családi állapotától, és az ezeken a napokon történő, kifejezetten csók tevékenységet nem lehetne megcsalásnak tekinteni. A csoport vezetőjének anonimitása azonban mostanában megingani látszik, ugyanis egyes hírforrások szerint átlagos külseje már nem is annyira átlagos, hiszen szőkés tincseibe kék szín vegyül. Éppen, mint Maróti Fanninak... érdekes, roppant mód érdekes!

Nincsenek megjegyzések: