2018. február 15., csütörtök

Mit tanácsolnak a csillagok a tél utolsó hónapjára?



Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
Nagyon reménykedsz egy vágyad beteljesülésében, és szinte mindent megtennél azért, hogy egy közelmúltban megfogalmazódott kívánságod beteljesedhessék. Most lehetőséged lesz arra, hogy ezt megvalósítsd. Ne ijedj meg, hiszen előtted áll a remény, hogy bekövetkezzen a terved. Ragadd meg az irányítást, és megfontoltan tedd meg a lépéseidet!




Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
Stabilizálódni látszik a helyzeted, és ami eddig necces volt, vagy éppen egy hajszálon múlt, most végre fixálódni fog. Amennyiben eddig nagyon nehezen jöttél ki a fizetésedből, és nem sikerült hónap végére kicsit félretenni, akkor most sikerülhet. Vegyél elő egy tollat, illetve papírt: készítsd el előre a hónapod üzleti tervét és tartsd magad hozzá, így sikeres leszel!




Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
Vegyél vissza a tempóból és ne ugorj fejest az ismeretlenbe. A benned rejlő rengeteg energia folyamatos cselekvésre buzdít, ám olykor tudnod kell megállni és megvizsgálni a helyzeted, hogy a következő lépés megtervezett, megfontolt legyen. A rengeteg feladat megoldására viszont előfordulhat, hogy a magánéletedből csíphetsz el időt, ami gyorsan visszaüthet.




Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
Rengeteg vágyad van, s ezeket mind meg szeretnéd valósítani. Egy a probléma: az, hogy nem tudod, melyikkel kezdd. Egyelőre törődj a pénzügyekkel és a családoddal, mert sajnos egyre kevesebb időt töltesz velük, s ennek ők nem annyira örülnek. A pénzügyek terén is érkezhet pozitív változás, bár a félelmeidet ehhez le kell győznöd.




Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.) 
Túlságosan naiv vagy és mindenkiben megbízol már az első beszélgetésnél. Óvatosabban ezzel, mert könnyen becsaphatnak, megkárosíthatnak, és előbb vagy utóbb azt veheted észre, hogy pofára esel, és semmi nem jön össze. Ne csodálkozz, ha visszaélnek a bizalmaddal. Ha ez megtörténik, gondold át, ki a barátod, és ki nem. 







Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Az a sok feszültség, ami az elmúlt időszak alatt gyűlt össze benned, mára már komoly idegeskedéseket okoz számodra. Itt az idő, hogy felszínre engedd ezt a negatív energiát. Ha úgy érzed, hogy rövidesen elszakad a cérna, akkor bátran sírj, tombolj, hiszen a legrosszabb az, ha magadban tartod. Amikor végképp úgy észleled, hogy nem bírod, meríts erőt a családod szeretetéből. Rájuk bármikor számíthatsz.




Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
Tudod, hogy kik a barátaid és kik az ellenségeid? Olykor nehéz megkülönböztetned, hogy kiben is bízz meg valójában. Sajnos megtörténhet, hogy akiről eddig szépet és jót feltételeztél, arról kiderülhet, hogy igazából kibeszél a hátad mögött, és keresztbe tesz neked. A szerelmi kapcsolatodban viszont lassú, ám pozitív változások indulhatnak el. 





Krup/Crup (08.06.-09.02.)
Látogatások és gyors események várhatóak a hónapban. -jobb, ha felkészülsz egy közeli rokon vagy nagyon jó ismerős, barát érkezésére. Elképzelhető, hogy ebbe a barátba neked kell majd lelket lehelni. Pénzügyi téren pozitív változásra számíthatsz; képes lehetsz meggyőzni a főnöködet egy kisebb fizetésemelésről. Most minden eszközzel próbálkozhatsz!



Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
Egyre jobban elhatalmasodik rajtad a depresszió és a világfájdalom, amikor úgy gondolod, hogy semmi nem jön össze neked. Próbáld meg ezt abbahagyni, és nézd pozitívabban a világot! Hajlamos vagy időnként magadba fordulni, de most minél hamarabb vess véget ennek a korszaknak. Attól, hogy pár dologról lemondasz, a világ nem omlik össze.





Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.) 
Veszteség érhet az életedben, amennyiben nem nézed át a kiadásaidat. Próbáld meg visszafogni a költekezést, hiszen belekerülhetsz egy olyan spirálba, amiből később nagyon nehéz lesz kikeveredned. Írj tervet, vázlatot arról, hogy mire és mikor, mennyi pénzt szeretnél kiadni. Írd össze a bevételeket és kiadásokat, és tudatosan vásárolj.




Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
Rövid időn belül bosszúság érhet téged! Ha hivatalos ügyed van kilátásban, mindenféleképpen készülj fel a rosszabb esetre is, amikor nem te fogsz kijönni kedvezően a szituációból. Csak óvatosan a kommunikációval, mert olyan szavak, mondatok is elhagyhatják a szád, amelyeket legszívesebben visszavonnál!





Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
Ellenségeskedés áldozata lehetsz, hogyha nem figyelsz jobban, és nem vigyázol arra, hogy milyen információkat osztasz meg magadról, illetve hogy kivel osztod meg azokat. Most legyél óvatos a kommunikációval, mert előfordulhat, hogy nem éppen a legjobban fejezed ki magadat egy helyzetben, és ebből komoly viták, feszültség alakulhatnak ki.




Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.) 
Több dologban is reménykedsz, de főleg szeretnél végre megejteni egy fontos találkozót, ami neked nagyon sokat jelentene. Jelenleg erre nem sok esélyt látsz, de ha teszel érte, és a másik felet is megpróbálod a cél felé terelgetni, akkor még az is lehetséges, hogy a közeljövőben összejön. Pénzügyek terén bevételre számíthatsz, akár több tízezer forintra is!



Nincsenek megjegyzések: