2018. január 15., hétfő

Hogyan alapítsunk családot?

Amikor a házvezetők versengenek

A diákok körében gyakori kérdés, hogy vajon házvezetőik milyen szülők lehetnek vagy lennének, ha lenne gyerekük, kit választanának párnak,
és vajon a nagyon elszánt, morcos vezetők papucspárként viselkednek-e otthon. A nem éppen szomjasan telt szilveszter alkalmával a házvezetők és helyetteseik fogadást kötöttek, mégpedig azt, hogy év végéig kinek születik több gyermeke. Az egész kiváltója Lewy Bojarski volt, aki büszkén jelentette be a többieknek, hogy nemrég született kislánya hamarosan testvért kap. Szó szót követett, lángnyelv whiskey lángnyelv whiskey-t, és végül eljutottak odáig, hogy akinek több gyermeke születik és/vagy fogan meg, annak a vesztesek 150 galleont (több, mint kétmillió forintot) fizetnek. A már megszületett gyermekek nem számítanak. Igazi nagy riválisként Mr. Warren tartható számon, akiről úgy hírlik, máris kispapává vált, ugyanis megirigyelte Mr. Bojarski jogait, melyeket az apasággal kapott, és megkövetelte asszonyától, hogy leánygyermekkel áldja meg.  


Weiler Dante titkos szerelme

Azt beszélik, Dante olyan szerelmes, mint egy tinilány a szőke bálványsrácba. Persze nem ismeri el, sőt mi több, szerelmét titkolja, mert jó rellonoshoz méltóan ő is vallja azt az elméletet, hogy nem a fiúnak kell a lányt, hanem a lánynak a fiút csodálni. Ő viszont pont egy olyan lánykát fogott ki, akinek eszébe sincs ezt megtenni. Ráadásul azt beszélik, hogy a navinés vagy levitás hölgyemény első vagy másodéves nagyon határozott jellemmel, ami rendre megriasztja a "bátor" rellonost. Többen állítják, hogy látták már a párost. Aki képet vagy információt tud a titokzatos hölgy kilétéről, most két galleonnal gazdagodhat. Írjatok nekünk!


Boglár Gréta házassági szerződése 

Boglár Gréta nagyon régóta hirdeti, hogy ő feminista, nincs az a pénz, amiért hajlandó lenne eladni a szabadságát és a jogait. Visszatérve a kastélyba azonban már egészen másról szólt a fáma. Hatalmas gyémánt eljegyzési gyűrűjét mutogatva, fennhangon jelentette ki minden szembejövőnek, hogy egy nála "pár" évvel idősebb srác eljegyezte. Úgy hírlik a pár év nyolc párt takar, vagyis egy kereken negyven éves férfi párja lett. A férfi ráadásul egy házassági szerződést is aláíratott vele, melyben kötelezi, hogy öt éven belül legalább négy közös gyermekük szülessen. Számos kérdés merül fel így: Vajon a kommentátorunk máris távozik közülünk? Mi lesz így a kviddiccsel? Mennyit érhet a gyűrű?


Kelemen Farkas eltitkolt gyermekei

Pont amikor rendeződni látszik Kelemen Farkas helyzete, éppen akkor nehezedik meg igazán. A Révay Franciskával alakuló kapcsolata fordulóponthoz ért, amikor felajánlotta neki, hogy az értékes növénygyűjteményéből vigyen egyet haza a lány. Ekkor mindenki azt gondolta, hogy ez nem más, min egy burkolt leánykérés, vagy felkérés közös gyermek fogantatására. Azonban a nagy válasz előtt robbant a bomba. Mivel az ifjú Don Juan még nem mutatkozott be a jövendőbeli apósának - ezért van még életben -, így valószínűleg Révay Valentint is hidegzuhanyként érte, amikor előadás közben a Márnoki Lizett játszotta Belle helyett egy nő rontott rá. A nő csípett, karmolt, rúgott, miközben trágár szavak közepette kifejtette, hogy a lánya elrabolta tőlük a gyermekei apját. Hat gyermek maradt apa nélkül, és ezért követeli, hogy Valentin fizessen kártérítést. A kellemetlen helyzet mégis kedvezően zárult, hiszen azóta újabb és újabb adásokat rendeltek be, annyira felkapott lett a darab.  

Nincsenek megjegyzések: