2016. november 15., kedd

Őszi csillaglesen



Réem (01.27.-02.23.) 
Tökéletes ez az időszak, hogy felelevenítsd régi kapcsolataid vagy megerősítsd a mostaniakat. Nem lehet baj, hisz a bolygók állása biztosítja utadat. Természetednél fogva jó emberismerő vagy, úgyhogy értékes információkhoz is juthatsz így, amik a későbbiekben nagy hasznodra válhatnak.




Tebó (02.24.-03.14.)
Jól gondold át, kivel osztod meg legféltettebb titkaidat. Nem biztos, hogy rossz szándékból, de még akár a legjobbnak hitt barátod is kiadhatja a legbizalmasabb információkat rólad. Ha nem szeretnéd, hogy a festmények is rólad pletykáljanak, vagy tartsd magadban a titkaidat, vagy kerüld a kellemetlen szituációkat.




Sellő (03.15.-04.11.)
Nehéz döntések elé állítanak ebben a hónapban, és nem feltétlenül lesz elég időd jól átgondolni őket. Két, egymást kizáró út között kell választanod, ami talán elsőre nem tűnhet túl könnyűnek. Szükséged lesz az erős lélekjelenlétedre ahhoz, hogy helyesen tudj dönteni.





Puffskein (04.12.-05.09.)
Rossz hír, kedves Puffskeinek! Ez a hónap a változás hónapja. Akármennyire is kerülöd az újdonságokat, azok előbb-utóbb el fognak érni téged. Jobban teszed, ha megelőzöd a kínos és túl erőteljes változást. Cseréld le ruhatárad, a cukrászdában ne a szokásos teád kérd ki. Légy merész!





Kentaur (05.10.-06.09.) 
Vigyázz a kétértelmű kifejezésekkel, mostanában nagyon elragadnak a hangulataid, és mások nem biztos, hogy hosszabb ideig tolerálni tudják a hirtelen hangulatváltozásaidat. Inkább pihenj a szobádban, esetleg igyál meg egy forró teát és olvass el egy jó könyvet. Nyugtasd le gondolataidat.





Augurey (06.10.-07.08.)
Mindig is vágytál egy háziállatra, vagy valakire, akiről gondoskodhatsz. Most lehetőséged nyílik befogadni egy kiskutyát, vagy kisegíteni a Mancs-helyen, esetleg a Gyengélkedőn foglalkozhatsz a betegek jólétével. Használd ki a lehetőségeidet!




Jarwey (07.09.-08.05.)
Vigyázz, mert egy félreértés miatt komolyan megsérthetik büszkeségedet. Ekkor nem lesz most megoldás a saját igazad szajkózása. Érdemesebb lenne egy kicsit visszavonulót fújni, és a gőgös válasz helyett megvárni, míg minden a helyére kerül.
Az igazság úgyis mindig a felszínre tör.




Crup (08.06.-09.02.)
Adakozó kedvedben lehetsz, de figyelj oda a költségvetésre. Lehet, hogy szép kis megtakarításaid vannak, de ebben a hónapban hajlamos vagy elverni azt a pár galleont, amit még tavasszal raktál félre vész esetére. Csak óvatosan a pénzügyeiddel.





Fwooper (09.03.-10.03.)
Igen kellemes időszak köszönt rád most. Pároddal sok kellemes percet fogtok eltölteni, érdemesebb messzire kimozdulni, vagy elmenni mondjuk egy színházi előadásra. Ha még egyedül vagy, te se ücsörögj otthon, jó eséllyel futhatsz össze a Nagy Ő-vel a faluban.





Kákalag (10.04.-11.02.) 
Itt az ideje két lépést hátrálni a párodtól, mielőtt megfojtanád ragaszkodásoddal. Nem tesz jót a párkapcsolatnak, ha folyton együtt vagytok. Ha nincs párod, ne görcsölj rá a dologra. Tanulj meg egy kicsit egyedül lenni, elmerülni önmagadban.




Moke (11.03.-11.29.)
Ez a lazítás hónapja lesz. Használd még ki az utolsó napsugarakat a hosszú tél előtt, és menj el esténként nagyokat sétálni. Vagy a hétvégén egy hosszabb túrára, esetleg látogass el a sárkányrezervátumba. Még utoljára jól mozgasd át tagjaidat, szívd be a friss levegőt és élvezd a természetet!





Pixi (11.30.-12.28.)
Túl sok minden gyűlt össze, és hirtelen nem tudod, mihez is kezdj hozzá? Állj meg egy pillanatra és értékeld át, mit szeretnél először csinálni. Ha túl sok dolgot vállaltál el, hagyj fel egy-kettővel. Sok energiát fog így is felemészteni a maradék munkád és tekercseid rendszerezése.





Kappa (12.29.-01.26.) 
Szép kilátásaid vannak céljaid elérésére. A bolygók kedvező utat jósolnak neked, de azért légy résen. Egy-két rosszakaró lehet hátráltatni fog. Jól jársz, ha elkerülöd ezeket az embereket, a negatív energiák visszaveszik a lelkesedésedet, és nem tudsz majd kellően koncentrálni.





A csillagjegyek képei Vidor munkái.

Nincsenek megjegyzések: