2016. augusztus 15., hétfő

Az év végén mindenki kicsit megőrül

Csábításból elégtelen

Úgy tűnik, Mr. Bellafonte nem bír magával, sőt igen csak bátor fiúként állt ki az utolsó kviddicsmérkőzésen az Eridon ellen. Történt ugyanis, hogy a magas szőke srác olyan három - négy hete elcsábította "Zöldfű" kisasszonyt, aki egy pillanat alatt teljesen odáig meg vissza lett a fiútól. Már az esküvőjükről és gyermekeik iskoláztatásáról álmodozott, amikor rajtakapta a srácot, amint éppen Vér Lala hajával játszadozott a társalgóban, miközben édes szavakat suttogott a fülébe. Michonne egyből robbanni akart, és számon kérni a srácot, ám rájött, hogy ennél drámaibbnak kell lennie. Kiteregette a szennyest Vér Lanettának, akivel összefogva a meccsen támadtak neki Wolginak. Szegény srácnak nem csak két dühös lánnyal, hanem gurkókkal és seprűkkel is meg kellett küzdenie.


Tanárgyerekek sorsa... 

Warren Mina és Annelie Freya Merkovszky végzete elérkezett, ahogy közeledik az év vége. Vannak bizonyos tanárok, akik nem nézik jó szemmel, hogy egyes diákok szülei egyben kollégái is, így szeretnek ezekre a gyerekekre ráállni. Nem mintha a gyerek tehetne arról, hogy az anyukája vagy az apukája mit választott. A csoporttársaik szinte minden tagja le van már zárva, míg ők, annak ellenére, hogy a szóbeli és írásbeli megmérettetésen is remekelnek, még mindig a bukás határán és a sorozatos megaláztatások keresztüzében lavíroznak. Állítólag a mostani esetben érintett tanárt már többször figyelmeztették, ám ezen kívül más eljárás még nem történt.

Előkészítősök csínyei

Jövőre úgy néz ki, hogy a falu előkészítőjének negyedik osztályából nyolc új diák csatlakozik a világ számos pontjáról érkező elsősökhöz. A kisdiákok azonban már most számos csínyt eszelnek ki arra, hogy a fenti tanárokat is megvicceljék. A múltkor például felszöktek a kastélyba, és míg lent mindenki őket kereste, addig a csemeték bűzgránátokkal és mesterséges mocsárbombával árasztották el a bejárati csarnokot. A kellemetlen pedig az, hogy az ebéd előtti percekben aktiválták a "meglepetést", így akik belefutottak, könnyebb és komolyabb sérüléseket is szereztek. A legsúlyosabb sérülést két levitás lány szerezte, őket jelenleg is a gyengélkedőn kezelik.

A félelmetes négyes 

Nem csak az iskolaelsőért hajtanak ebben az időszakban a diákok. Számos címet lehet megnyerni, ebből pedig az egyik az év prefektusa. Idén prefektusaink számos csínytevőt elkaptak, őrizték a rendet, és segítették házvezetőik munkáját. Az igazi hajrában minden ház harmadik évfolyamos prefektusa, vagyis Péter Fanni, Kiss Veronika, Emma Renae Weißling és Lepsényi Zalán száll szembe ezért a címért. A négy ifjú annyira belelendült a versengésbe, hogy állítólag már betegesen jók abban amit csinálnak. Szegény tanáraik akkor vannak a legnagyobb bajban, amikor a gyerekeknek ugyanolyan órájuk van, és egymást eltaposva akarnak jobbak lenni a másiknál.

Nincsenek megjegyzések: