2015. december 15., kedd

Csillagjósda

Réem (01.27.-02.23.)
Ha mostanában csalódás ért, ne csak a negatív részét lásd! Vedd úgy hogy történt most valami kellemetlen, amiből sokat lehet tanulni. Vizsgáld meg a helyzetet, vedd észre az okot, ami miatt kialakult, és keresd meg a megoldást, hogy ez legközelebb ne forduljon elő. Bánkódni azonban kár. 

Tebó (02.24.-03.14.)
Első és legfontosabb szabály, ne halmozz! Csak annyit vállalj magadra, amennyit biztosan és jó kedvvel meg tudsz tenni. Ezen felül minden más csak nyűg, és úgy a szívesen vállalt feladatok is csak negatívba fordulnak át. 

Sellő (03.15.-04.11.)
Az ünnep közeledtével gondolkodj el rajta, hogy a hozzád közel álló emberekkel milyen a kapcsolatod. Ha úgy érzed van, akitől eltávolodtál, most itt a nagyszerű alkalom, hogy újra megtaláljátok egymást. 

Puffskein (04.12.-05.09.)
Egyre nagyobb benned az érzés, hogy kellene valami hasznosat tenned? Igen, ez így van. Nem tudod, hogy el tudsz-e hosszabb időre köteleződni? Semmi baj, van megoldás! Segíts elsősökön, akiken látod, hogy még mindig bizonytalanok. Ha felsőbb éves vagy, emlékezz, te is voltál elsős, ha elsős, akkor pedig arra, hogy milyenek voltak az első napok, hetek. Van, akinek nehezebb megszokni ezt a világot. Segítsd át! 

Kentaur (05.10.-06.09.)
Az ünnepek közeledtével sokkal érzelmesebbé válsz, azonban ne hagyd, hogy ez hatással legyen a baráti/családi/párkapcsolati kapcsolataidra, mert bizony most emiatt felelőtlen kijelentéseket is tehetsz, melyekkel nem egy embert bánthatsz meg. 

Augurey (06.10.-07.08.)
Ne az számítson, hogy milyen drága egy ajándék, hanem az, hogy szívből adod. A kézzel készített dolgok amúgy is a legjobbak. Hidd el, nem kell feleslegesen azon görcsölnöd, hogy milyen összeg van a cetlire írva, amit amúgy is letépsz, mielőtt becsomagolod. A legjobban sokan annak örülnek, hogy gondoltak rájuk. Szóval ne a számokat nézd, mert akkor te leszel a legboldogtalanabb. 

Jarwey (07.09.-08.05.)
Hajlamos vagy mindent az utolsó pillanatra hagyni, ám ez nem jó megoldás az ajándékok vásárlásánál. A tömeg, a hajtás, a rohangálás nem csak kedvromboló, de hajlamos elvenni az ünnep jellegét, főleg, ha valakinek elfelejtesz ajándékkal készülni. 

Crup (08.06.-09.02.)
Vigyázz, hogy nehogy túlvállald magad az ünnepek alatt. Hiába jön a karácsonyi szünet, az még nem jelenti azt, hogy az idő megáll, és mindenhol ott tudsz lenni, ahol csak elképzeled. Persze, ilyenkor mindenki szeretne minden távoli ismerősével találkozni, de nekik se és neked se lesz jó, ha csak így berohansz kicsit az életükbe, majd rögtön tovább is állsz. Vedd elő a határidőnaplód, és tervezz! 

Fwooper (09.03.-10.03.)
Itt az ideje, hogy keress valami új kikapcsolódási lehetőséget. Az életeden nagyon eluralkodott a monotónia, és ha nem szakadsz ki, akkor teljesen eluralkodik rajtad. Ne hagyd magad! 

Kákalag (10.04.-11.02.)
Lassíts egy kicsit, és élvezd ki a fényeket, és azt, ahogy a karácsonyi érzés lassan ellepi a lelkedet. Nem kell folyton kapkodnod, hiszen úgy csak még több munkát csinálsz magadnak. Itt az év vége, pihenj!

Moke (11.03.-11.29.)
Keress mindennap okot a boldogságra! Nem kell nagy dolognak lennie, ám a lelkednek mindenképpen jót fog tenni. Egy betegség készül eluralkodni rajtad, és mint tudjuk, a legtöbb lelki eredetű. Ha nem is érzed most jól magad, ezzel az egyszerű módszerrel sokat javíthatsz a kialakulni látszó helyzeten. 

Pixi (11.30.-12.28.)
A következő év nagy tettekkel, és feladatokkal kezdődik majd, így hát most az a leghelyesebb, ha az év utolsó napjaiban minden lehetőséget megragadsz a pihenésre. Hidd el, senki sem fog megkövezni azért, mert egy kicsit lazítasz. Az új év hajnalán annyi dolgod lesz, hogy ezt a kis megállást is gyorsan elfelejted majd. 

Kappa (12.29.-01.26.)
Adj egy esélyt annak, hogy az életedben bekövetkezett változásokkal előrébb juthatsz. Lehet, hogy most még nagyon sok felhőt látsz a fejed fölött, de ez csak azért van, mert folyamatosan túlgondolsz mindent. Vegyél inkább egy mély levegőt, egy kicsit kapcsolj ki, és az ünnepek után kezdd el megtervezni a következő lépéseket!

Nincsenek megjegyzések: