2015. november 15., vasárnap

Csillagjósda

Réem (01.27.-02.23.)
Most érdemes új vállalkozásba/munkavállalásba kezdened, legyél akár egyike a faluban lakóknak, vagy éppen diák a kastélyban. Biztos lehetsz benne, hogy most sikerre viheted a fel-felmerülő gondolataidat. 

Tebó (02.24.-03.14.)
Az életben most olyan apróságok válnak fontossá, melyeken eddig átsiklottál. Most mindent egy másik szögből vizsgálsz, mely segít, hogy az életről, a helyzetedről, a jövődről is több irányból gondolkodj, jobban átlásd a lehetőségeidet és a korlátaidat, illetve, hogy mi is okozza a korlátokat. 

Sellő (03.15.-04.11.)
Itt az idő arra, hogy átgondold milyen viszony fűz a hozzád közel álló emberekhez. Célszerű megvizsgálni, hogy hogyan kezeled a kapcsolataidat, ismerőseidet. Mindent a legjobban csinálsz, vagy nem ártana fejleszteni, változtatni? Most lehetőséged van a hosszabb beszélgetésekre, érzelmek tisztázására is. 

Puffskein (04.12.-05.09.)
Itt az ideje, hogy új fejezetet nyiss az életedben! Le kell zárnod a mérgezőnek számító kapcsolatokat, hogy teret nyerhessenek az újak, békésebbek. A folyamat nem lesz könnyű és fájdalommentes, de hidd el, ha nem lépsz, a mostani helyzet elemészt.  

Kentaur (05.10.-06.09.)
Jobb, ha már most elkezded az ünnepekre való felkészülést, mert hajlamos vagy mostanság elfelejteni egy csomó dolgot, és ha nem szeretnéd, hogy valaki megsértődjön, mert éppen őt felejtetted el, akkor már most kezdj bele a listaírásba. Hidd el, nem bánod meg.

Augurey (06.10.-07.08.)
Itt az ideje, hogy színjáték nélkül, önmagadat mutasd az embereknek. Harsányabb vagy? Csendesebb? Jobban érdekel a bájitaltan, mint mondod? Mire jó ez? Csak megtévesztesz másokat is, önmagadat is. Ha valaki nem lenne képes kedvelni úgy, amilyen igazából vagy, akkor nem is jelentesz neki annyit, mint amennyinek tűnik a dolog most. 

Jarwey (07.09.-08.05.)
Úgy érzed, hogy mostanában semmi sem jön össze? Ne aggódj, hamarosan a csillagállás neked kedvező fordulatot fog venni. A hónap utolsó napjaiban már érezheted is a pozitív változást, mely végigkísér az Edictum következő megjelenéséig.

Crup (08.06.-09.02.)
A hónapban olyan hírt kaphatsz, mely alapjaiban változtatja meg a véleményed egy fontos személlyel kapcsolatban. Nem mutatják pontosan a csillagok, hogy ez a változás pozitív vagy negatív lesz-e, viszont határozottan erős hatással lesz a további kapcsolatotokra. 

Fwooper (09.03.-10.03.)
Lazítási időszak következik. Most jött el az idő, hogy egy kicsit behúzd a féket, és ne csak az iskola és a feladataid körül forogjon a napod, hanem egy kicsit lazíts, élvezd a napokat, lásd meg az apró szépséget egy lehulló falevélben vagy egy deres ablakpárkányban. Sosem árt, ha kicsit lazítasz. 

Kákalag (10.04.-11.02.)
Jobb, ha résen vagy a hónapban, ugyanis kérdőre vonhatnak valami miatt, amihez nincs is közöd, és ha nem vigyázol, még rád is verhetik a dolgot. Célszerű lenne, ha nem keverednél olyan ügyletekbe, melyeknek vannak gyanús háttérszálai, hiszen könnyen megütheted a bokád a másik hibája miatt. 

Moke (11.03.-11.29.)
Termékeny időszakot jelölnek a csillagok. Most mindent megtehetsz, amit eddig halogattál. Érdemes kihasználni ezt az időszakot, mert nem biztos, hogy ez a lelkesedés az év végéig kitart. 

Pixi (11.30.-12.28.)
Olyan valaki kérhet tőled segítséget, aki eddig talán messze elkerült vagy még sosem beszélt veled. Ne utasítsd el egyből, hiszen ez az ismeretség még hasznos lehet a számodra a későbbiekben. 

Kappa (12.29.-01.26.)
Mostanában mintha valami hiányozna az életedből. Lehet, hogy a nyári időszak túl nagy lendületet hozott, mely így őszre már elfogyott? Keress új dolgokat, melyek visszahozhatják életedbe a lendületet. Hidd el, ha nem lépsz, az év végére teljesen befordulsz. 

Nincsenek megjegyzések: