2015. április 15., szerda

Április legfényesebb csillagai szólnak

Réem (01.27.-02.23.)
Nem vagy kétbalkezes, csak ez a hónap most nehezebb számodra, mint a többi. Ahogy éled a természet, úgy tör rád a tavaszi fáradtság, s emiatt a koncentrációdban is fellép némi zavar. Vigyázz, mert komoly baleset okozását jósolják a csillagok. 

Tebó (02.24.-03.14.)
Ne mindig a másik legyen az első, néha légy önző, gondolj magadra. Nem leszel attól beképzelt vagy irányításmániás, ha mondjuk oda mentek enni, ahol te is szeretsz, vagy olyan ruhát veszel magadnak, amiben jól is érzed magad. Egy kapcsolat, legyen az szerelmi vagy baráti, nem arról szól, hogy aláveted magad a másik minden kívánságának. Így nagyon hamar elbizonytalanodsz magaddal kapcsolatban, ami nagy kár lenne, hiszen értékes ember vagy a vágyaiddal együtt is. 

Sellő (03.15.-04.11.)
A hónapban fennáll a veszélye a késésnek. Próbálj meg időben kelni, jobban beosztani az idődet, felmérni, hogy mire futja az energiáidból, és ne beszélgess egy sötét folyosószakaszon hajnalban másokkal, hiszen a teljesítményed és a testi–szellemi összeszedettséged rovására megy majd az egész. 

Puffskein (04.12.-05.09.)
Tanulj egy kis odafigyelést! Célszerű lenne, ha szereznél egy kisállatot, egy olyat, akibe az első pillanattól beleszeretsz és akihez azonnal elkezdesz kötődni. Ő lesz a tökéletes. A vele töltött idő, a nevelgetése segít majd abban, hogy másokra is jobban figyelj, ne legyél szétszórt és szeleburdi. Hidd el, ez egy gyümölcsöző kapcsolat lesz mindenkinek.

Kentaur (05.10.-06.09.)
Élj! Ne csak a könyvtárban, ne csak a négy fal között. Elkezdődött a tanév, ez igaz, de a tanárok is csak most kezdtek el visszaszokni a tényhez, hogy tanítaniuk kell. Ne fordulj be máris, hiszen akkor nagyon hamar el fogod veszíteni az életkedved is.

Augurey (06.10.-07.08.)
Bánatos időszak eljövetelét mutatják a csillagok. Lehet, hogy egy hozzád közel álló személy elmegy, mely a kapcsolatotokat is megmérgezi, sőt, akár a végleges felbontás is bekövetkezhet. Ez a kapcsolat számodra igen fontos, sok mindent meghatároz az életedben, azonban ha véget is ér, vigyázz, hogy ne omolj össze teljesen. Már most tűzz ki magad elé célokat, melyek segítenek a felszínen maradni. Nem könnyű, ezt senki sem mondja, de egy nap még hálás leszel érte. 

Jarwey (07.09.-08.05.)
Szánj több időt a barátaidra. Mostanában van valaki, aki kedvesebb a szívednek? Remek, de ne ez legyen az egyetlen beszédtémád, függetlenül attól, hogy a lány/srác plátói vagy valóban együtt vagytok. A barátaid szeretnek, de nagyon hamar rá fognak unni arra, hogy mindig csak ő a téma, pedig az ő életükben is sok minden van, amit megosztanának veled. 

Crup (08.06-09.02.)
Figyelj oda a határidőkre! Attól még, hogy szép az idő és csiripelnek a madarak, az idő még telik, ami azt jelenti, hogy a határidők is közelednek. Ha most nekiállsz ki-kikacsintani a feladataidból, akkor a végén összeomlik minden körülötted. Inkább próbálj meg párhuzamot találni.  

Fwooper (09.03.-10.03.)
Komoly betegséget mutatnak a csillagok. Ha van egy kis rosszulléted, fáj a fejed, vagy csak kevésbé vagy jókedvű, mint máskor, keresd fel a gyógyítókat. Egy alapos kivizsgálás most mindenképpen szükséges. Fontos, hogy felmérjék az állapotodat, a kényesebb pontok kezeltetésével se várj, most még megúszhatod a komolyabb fájdalmakat. 

Kákalag (10.04.-11.02.)
Utolért a tavaszi fáradtság. Fontolj meg mindent, ne kapkodj, hiszen súlyosan megsérülhetsz. Inkább bízd rá a komolyabb feladatokat olyanokra, akik láthatóan jobb formában vannak, te pedig fogadd el, hogy most jobb, ha inkább átadod magad a pihenésnek, és mikor újra erőre kapsz, jobban fogsz teljesíteni, mint eddig bármikor. 

Moke (11.03.-11.29.)
Légy egy kicsit előrelátó. Attól még, hogy itt a tavasz, nem kell kilépned a korábbi önmagadból, s helyette folyton elkalandozóvá válnod. Nem tesz jót most sem neked, sem a tanulmányaidnak, sem a kapcsolataidnak, ha a mának élsz csupán. Olyan hírek terjedhetnek rólad a hónapban, melyek tanáraid és iskolatársaid között is kiverik a biztosítékot. Inkább igyekezz elébe menni a vádaknak, és ne add alájuk a lovat!

Pixi (11.30.-12.28.)
A tested már szinte sikít, hogy foglalkozz vele egy kicsit. Attól még, hogy a csípős idő miatt egy kicsit jobban megnyomtad a testápolódat, nem jelenti azt, hogy a nap első sugaraira a szekrénybe kell vágni a tubust. Foglalkozz egy kicsit jobban magaddal, a kinézeteddel. Vágd le a körmöd, fésülködj naponta egyszer. A személyes higiénia igenis fontos akkor is, ha jobb már az idő. Különben is, még a végén azt hiszik, valami komoly baj van, és pszichológushoz küldenek!

Kappa (12.29.-01.26.)
Adj teret. Ne akarj főnök lenni a kapcsolataidban. Hidd el, ha nem te mondod meg folyton, hogy mi legyen, hol találkozzatok, vagy éppen ki mit vegyen fel, a barátaid, a párod akkor is szeretni fognak. Nem azért vagy te jó barát, mert mindenki életét meghatározod, hanem azért, mert mellettük állsz. 

Nincsenek megjegyzések: