2014. december 15., hétfő

Mi is vár rád 2015-ben?

Lassan itt az év vége, közeledik az új. A jóslástan órán pedig igen hasznos
információkat láttam meg a jövőről. Hogy mik is ezek? Lássuk!

Réem (01.27.-02.23.)
Az új év új képességeket hoz majd. Szert tehetsz új készségekre, jobban teljesíthetsz az iskolában. Érdemes körbenézned, hogy milyen szakkörök vannak, és belefognod egy olyanba, mely régóta vonzott, azonban eddig nem merted meglépni. Siker kísér most utadon. 

Tebó (02.24.-03.14.)
Légy egy kicsit óvatosabb az elkövetkezendő hónapokban, hiszen most könnyen komoly baleset érhet. Ne kapkodj, légy egy kicsit megfontoltabb, körültekintőbb mindennel. Nem hajt a tatár, nem kell mindent azonnal megszerezned. Ha a továbbiakban is olyan gyorsan hajtasz, mint most, pórul járhatsz. 

Sellő (03.15.-04.11.)
Ez az év olyan eseménydús lesz a számodra, hogy csak kapkodni tudod a fejed. Ha most úgy érzed pangás van, akkor élvezd ki, mert a következő év hihetetlen hajráktól lesz tarkítva. Sosem jó egyik végletből a másikba esni, igyekezz megtalálni azt a bizonyos középutat, hogy ne omolj össze.  

Puffskein (04.12.-05.09.)
Nem biztos, hogy most kell új vállalkozásba fognod. Várd ki a nyarat, a nap segíti majd az utadat. Ha mégis az év első felében kezdenél bele valamibe, készülj fel arra az eshetőségre is, hogy esetleg csalódni fogsz benne vagy nem úgy alakul, ahogy szeretnéd. 

Kentaur (05.10.-06.09.)
Minden a legnagyobb rendben van. Ne most próbálj változtatni a dolgokon, inkább várd ki a tavaszt a megújulást. Olyan ajánlatot kaphatsz, mely szinte visszautasíthatatlan lesz. Jönnek új emberek az életedbe, egyikük pedig kifejezetten meghatározó lesz, nem is sejted mennyire. Csak ügyesen. 

Augurey (06.10.-07.08.)
A 2015-ös évben kötelezően le kell szoknod egy káros szenvedélyedről! Nem számít, hogy azt hiszed, nem estél túlzásba. Meg kell tenned, és ezért a tanácsért a későbbiekben még hálás leszel. Azzal, hogy leszoksz, valami új jöhet a képbe, valami, amit már nagyon régóta vágysz, de eddig főként a szenvedélyed megakadályozta ezt.

Jarwey (07.09.-08.05.)
Egy kicsit sokat idegeskedsz mostanában? Fogj bele valami kreatívba! Nem számít, hogy nem érzed magad tehetségesnek hozzá, most inkább ahhoz kell mindez, hogy kicsit megnyugodj. Nem tesz jót ez a sok idegeskedés, főleg mivel nagyrészt feleslegesen teszed. 

Crup (08.06.-09.02.)
Ez az év a szerelemről szól. Ne aggódj, ha még nincs itt, vagy épp elvesztetted, esetleg még új a dolog. 2015 első fele, a szünet utáni találkozások, ezek mind elhozzák neked az igazi nagy szerelmet. Nem ígérem, hogy tartós lesz, ahogy azt sem, hogy nem, de amíg tartani fog, az egyszerűen mesés lesz.

Fwooper (09.03.-10.03.)
Idén kicsit elhanyagoltad a családodat, közeli barátaidat. Jövőre mindenképpen figyelj oda ezekre jobban, hiszen az ember közeli ismerősei a legfontosabbak számára. Nélkülük elveszik, és nem jó egyedül maradni. Javíts a kapcsolataidon, még mielőtt elolvad az utolsó hó, és az év további részét siker koronázza majd. 

Kákalag (10.04.-11.02.)
Vigyázz a következő évben az újításokkal. Lehet, hogy nem az első félév az ideális arra, hogy megváltoztasd a kinézeted, hiszen néhány átgondolatlan lépés után komolyan megbánhatsz pár alakítást. Fordíts inkább több figyelmet a tanulmányaidra, mint a külsődre, hiszen az iskola falai között az lenne az első, hogy az elvárásokat teljesítsd. Tudom, hogy nehéz, de ha most megteszed, később könnyebb lesz a dolgod. 

Moke (11.03.-11.29.)
Túl sok a felesleges energiád? Dolgozz a házadért! Minden házvezető örül a lelkes diákoknak, és te egy lehetsz most azok közül, aki segít a vezetésnek, hogy a diákok jobban érezzék magukat, vagy, hogy a házad vezetői kicsit több felé is tudjanak tekinteni. Ha nem is hiszel magadban, nyugi, megvan a plusz benned, ami kell ehhez.

Pixi (11.30.-12.28.)
Az idei évben szinte mindent bevállaltál, ami csak szembe jött, ennek eredménye pedig az, hogy a következő évre ki fogsz fogyni minden tartalékodból. Lassíts! A vállalt feladataidat csökkents a felére, az is bőven lefoglal majd.

Kappa (12.29.-01.26.)
Nyiss egy kicsit a világra. Amióta elkezdődött ez az év nagyon beszűkülten éltél, most azonban ragadj meg minél több lehetőséget, hiszen ha nem nyitsz, az élet elmegy melletted. A következő évben olyan kalandok várhatnak rád, melyekről álmodni se mertél. Élj az életnek, ne félj, nyiss!

A Rejtvénysarokhoz LAPOZZ egyet!

Nincsenek megjegyzések: