2014. július 15., kedd

Mit ígér Caesar hava?

Júliusi csillagjósda a Bibircsókos Banya tolmácsolásában

Szervusztok kedveskéim! Ebben a hónapban tőlem olvashatjátok el, hogy mit is rejt a jövőtök. A beteljesülésükre garanciát nem vállalok, jólástanra ugyan nem jártam, a csillagok állását sem ismerem, viszont titeket annál inkább. Olvassátok, nyálazzátok, vágjátok ki, adjátok tovább, be azért ne gyújtsatok vele. Szép vonásokkal teli életet!

Réem (01.27.-02.23.)

Közeleg. Igen, jön, a pálcáját a szemedbe világítja, és te nem tudsz kitérni előle, az igaz szerelem éjjeli kilógások közt közelít, kentaúr háton, lóvágtával. Csak aztán győzz takarítani utána.


Tebó (02.24.-03.14.)

Kár volt fogadni az iskolai meccseken, mi? Jól leégtél pénzügyileg, de ne félj, sok hely van a kastélyban, ahol pénzzé tudod tenni az értékeidet. Az alagsor felé látok mindig menni diákokat, de hallottam már arról is, hogy az Eridonosok tornyában bárki galleonokhoz juthat, akinek szüksége van rá. Vajon ki ilyen adakozó kedvű?

Sellő (03.15.-04.11.)

Vegyél porcelánbabát! Magadnak, a lányodnak, ajándékba, de mindenképpen szerezz egyet, mert ebben a hónapban bizony az hozza majd meg a házadhoz a jólétet. Ne félj a rideg, kifejezéstelen pofitól, a cukikór óta nincsenek már beszélő és mozgó babák.

Puffskein (04.12.-05.09.)

Egy jó tanács a puffskeineknek: az üst hideg, a hűtőkamra meleg. Hogy mit is jelent? Tudod te azt jól! Egyél valami krémeset és feledd a bánatod.

Kentaur (05.10.-06.09.)

Kegyetlenül fogsz beletiporni valaki lelkivilágába, de a lényeg, hogy maradj erős. Menj hosszú sétákra, gondolkozz el a jövődön, mert nagy változás előtt állsz, útvesztőhöz ért az életed. 

Augurey (06.10.-07.08.)

Láttak ám!! Te voltál az, aki éjjel kilopózott a konyhába a manókhoz csokit enni! Szegény Murfi azóta is sírva meséli, na megállj, ha ezt elmesélem az Igazgató Úrnak!

Jarwey (07.09.-08.05.)

Éles szemed van, ez nem vitás, mégsem megy valamiért a tanulás. Az energiáidat fektesd most a szerencsejátékba, mert ez pénzt hozhat számodra. Kerüld a párbajokat!

Crup (08.06-09.02.)

Most a jótékonykodás legyen számodra az első. Segíts be néhány festményt rekonstruálni, a házimanóknak a konyhában, a büntetőmunkát végzőknek a feladatukban. Meglátod, egykettőre mindenki kedvence leszel, a vizsgáknál mindenki neked adja majd a jegyzeteit.

Fwooper (09.03.-10.03.)

Ne kérj szívességeket! Vigyázz a közeli barátaiddal, mert van valaki, aki ellened dolgozik a hátad mögött. Takarékoskodj a pénzeddel és rejtsd el jól, egy nálad erősebb készül tőled elvenni.

Kákalag (10.04.-11.02.)

Aki az ujjait ropogtatja, hamar szétmennek az ízületei. Ismerős, nem? Embereld már meg magad, rossz hallgatni a folyosón is, az összes porté rád panaszkodik! Meglévő partnereddel szorosabb lesz a kapcsolatod, egy újba most ne kezdj bele.

Moke (11.03.-11.29.)

Csillogtasd meg a tudásod, rád vár a színpad! Ja, lemaradtál a tehetségkutatóról? Ne félj, a tantermek is alkalmasak rá, hogy óra előtt kiállj és megmutasd magad. Garantált lesz a sikered.

Pixi (11.30.-12.28.)

Egy közeli rokonodban fogsz csalódni, de ne feledd, hogy a családunkat nem mi választjuk, ellenben a barátainkat igen. Rájuk fogsz most támaszkodni, nagy szükséged is lesz erre. A pénzügyekben nem lesz szerencséd, el akarják lopni a közeledből.

Kappa (12.29.-01.26.)

Új szerelem van kilátásban, ragadd hát meg az alkalmat a fülénél fogva és addig ráncigáld, amíg beléd nem esik. Azért a fehér ruhát és a szmokingot még ne foglald le, de készülj rá, hogy elég tartós lesz.


Nincsenek megjegyzések: