2014. július 15., kedd

Hírek a faluból

Bogolyfalva Csillaga



A faluban ismételten felpörögtek az események. A Bogolyfalvi Tanács szervezésében megrendelésre kerülő tehetségkutatóra a manóktól a diákokon át a falusiakig bárki jelentkezhetett a rendelkezésükre álló időszakban. A "BCS", ahogy tanácsos körökben referálni szokás rá, 2014. június 28-án, szombaton kezdődött az első fordulóval, amelyet a tervek szerint hetente követ másik három. Értelemszerűen minden show alkalmával két versenyzőtől búcsúzik a mezőny.

A tanácstagok nagy örömére több ember érdeklődését is felkeltette a tehetségkutató. Összesen nyolc produkcióval neveztek, amelyeket tizenkét résztvevő előadásában láthatunk. Az egyéni műsorszámok között található énekes produkcióval Keiko Sama kisasszony, dobszólóval Chuck Welch, egy verssel Lilith Holloway, valamint Saragob Kíra, aki egy meglepetés produkcióval készül. Páros produkcióban láthatjuk a színpadon Ardai Mersét és Schlett E. Lillát, akik zenés-táncos előadással kápráztatják el a közönséget. Szintén ezt a tábort gyarapítja [i]Gwen Laura Kimiko Jones és Elena Rose énekes duettje, valamint Eris L. Awer-Kowai és Axel Sebastian Sjölander hegedűduettje. A tanári kar képviselőiként Artemisia Rubya professzorasszony és Merkovszky Ádám professzor készülnek egy páros tánccal.

A versenyzőket egy öt tagú zsűri bírálja előre megadott szempontok alapján. A zsűri összetétele változó a fordulók alatt, összesen hat tanácstag vesz részt a bírálásban, ők Scarlett Nicol Emily Loughlin, Egerszegi Nina Viktória, Emma McNeilly, Benjamin Lawrence Krise, Mészáros Gréta, és végül, de nem utolsó sorban én magam, Nathaniel Aaron Loughlin.

A versenyzők mellett természetesen a közönséget is szeretettel várjuk a műsor helyszínére, vagyis a Boglyas térre szombat esténként hét órától. A vetélkedő végén megszavazásra kerül a közönségdíjas produkció, így két nyertest ünnepelhetünk a tehetségkutatót lezáró záróbulin, amely 2014. július 26-án kerül megrendezésre.

Jó szórakozást és izgalmas versenyt kívánunk!

Nincsenek megjegyzések: