2013. szeptember 15., vasárnap

Vizsgaidőszaki sokk

Végre vége. Van, aki még az utolsó napon is gőzerővel tanult, hogy az utolsó időpontokra besétálva próbáljon sikeres vizsgát tenni, és van, aki az első időpontokkal letudta, hogy az esetleges elhasalásokkal legyen ideje számolni. Már csak a pótvizsgák vannak vissza annak, akinek nem sikerült elsőre venni a nem épp könnyű akadályokat. A vizsgák végeztével elérkezett az ősz is a maga hűvös, komor valójában, de reméljük hogy az Edictum mostani száma egy kis vidámságot juttat a komor hétköznapokba. Aki szerez egy példányt, ne habozzon, hiszen a szerkesztőségben rengeteg féle forrócsoki közül választhat magának.
Aki elkészíti a rejtvényt, mindenképpen küldje el a választ az edictumbk@gmail.com e-mail címre, hiszen év végén a legtöbb helyes választ beküldőt pont jutalmakban részesítjük!
Ezen kívül pályázatot is hirdetünk, mely az edictum logójára és fejlécére vonatkozik. Minden pályázót automatikusan 10 ponttal jutalmazunk, ezen felül pedig az első három helyezett is pontokat kap (30,25,20), valamint a nyertes logót és fejlécet használni is fogjuk, a készítő nevét pedig az oldalmenüben feltüntetjük. A pályázatokat szintén az edictumbk@gmail.com e-mail címre várjuk október 14-ig.

Pihenésre és vidámságra fel!

Nincsenek megjegyzések: