2023. február 15., szerda

Az új szerelmes dallistád

Bevallom, jelenleg sokkal inkább azonosulok Miley - Flowers vagy az Ivan and The Parazol - Akkor gyere című dalával, mint akármilyen rózsaszín felhőn lebegő balladával. A kastélylakók között viszont minden anti-valentinnaposra jut egy szerelmet ünneplő. Legalábbis én körbekérdeztem, az eredményt pedig lesse meg mindenki magának: 


Adele Nadia Krise
Nem túl szerelmes, de a dallama az is lehetne, a mondanivalója pedig remekül illik most az életembe: Edith Piaf - Non, Je Ne Regrette Rien. Még akkor is hallgatható, ha nem beszél az ember franciául.

Autumn Rue Danvers
Nem nagyon van. Talán Artic Monkeys - Do I Wanna Know? Már ha az annak számít.

Bencsik Bonnie
Nem sok számot hallgattam eddig, még ismerkedem a zenével, így a kedvencem is, ha jól tudom, eléggé új, ez pedig Cody Fry-tól az I Hear a Symphony.

Bontovich Miksa
Végre a különleges zenei ízlésemnek tökéletesen megfelelő kérdés.
Természetesen nem lehet más, mint a csodálatos Spice Girls - Viva Forever, ami igazán kifejezi mennyire, de mennyire élem ezeknek a lányoknak a fantasztikus testét zenéjét.

Bontovich Sára
Rúzsa Magdi - Egyszer

Dae Young Min
Huhh, ez egy nagyon jó kérdés. Ritkán hallgatok szerelmes zenét, ha mégis választanom kellene, akkor ez lenne az:
FTISLAND - Hello Hello

Havas-Mezei Margaréta
Úúú, nagyon sok van amúgy, de nem is tudom most hirtelen. Várj... hm... igen: Loveless - Middle of the night. Mindig egyvalaki jut róla eszembe. *elmosolyodik*

Herbert Aodhan Piper
Sokat-sokat gondolkodtam, mert Jézus, azt hiszem, kevesen osztoznának a zenei ízlésemben, gyanútlan érdeklődöket pedig nem sokkolnék egy életre itt, az Edictum lapjain. Apropó, gondoltatok már arra, hogy megbűvölt lapokon fel-felcsendülhetne egy-egy dallam, ha a szövegen végighúzod az ujjad? Szerintem borzasztó érdekes lehetne egyszerre öt dalt indít-
De nem is ez a lényeg, Jézus, szedjem össze magam, nem ezért kerestél meg. Nos, utánanéztem, és hivatalosan szerelmes dal, szóval hiába kötődnek emlékeim elsősorban mulatságokhoz, családi összejövetelekhez, vagy nagymama meséihez illő aláfestésnek, szívesen keringőznék is rá egyszer valakivel.... Felemelt állal, karikaturisztikus csücsörítéssel, színpadiasan elnagyolt mozdulatokkal természetesen, nevetésrohamok előtt, után és közben. Kiera Dawn, The Nightingale.

Hollósi Szófia
Oké, oké, oké, tisztázzuk! Olyan dal kell, amitől én esem szerelembe, vagy ami tökéletes lehetőséges és/vagy alapot biztosít arra, hogy másokat magamba bolondítsak? Csupán azért kérdezem, mert előző esetben nagyon nehéz lesz ám választani az összes létező valaha írt Jonas Brothers és American Authors számok között, tudod? What A Man Gotta Do, a HIMNUSZ maga, Only Human, hát az egyik legjobb szám arra, hogy bebizonyítsd mennyire nem tudsz táncolni, de ha valaki nekem énekelné a Who's n Your Headet, hát egészentutibiztos, hogy nem lenne ott senki más csak... Hú, igen, Go Big Or Go Home, Falling In Love, Mess With Your Heart, vagy természetesen a Fairytale! Na jó, mennyi időd van? *veszi elő sokadik lejátszási listáját mutogatni*

Hollósi Zalán
Szerelmes? Amélia, arról volt szó, hogy egyszerű lesz. Ööö, hát a kedvenc bandáimnak kevés romantikus dala van, az pedig mind olyan is. Talán Ophelia Medlain Merengője? Ne nézz így rám, Szofi szokta hallgatni, én meg... hát, nem szoktam elkapcsolni...

Kis Laura Grace
Nem igazán vagyok az a szerelmes dalos típus, de ha egyet kellene választani, akkor az az Oroszlánkirályból lenne a Can you feel the love tonight. Az egy olyan dal, amire eltáncolnám a gyertyafény keringőt is akár az esküvőmön.

Kolozsvári Gertrúd
Can you feel the love tonight. Ez az egyetlen jó válasz.

Marina Darik
Húha, hát erre nagyon sokféle válasz adható. Mert tudod, van olyan szerelem, ami csak olyan plátói, van, ami szelíd és lágy, valamelyik tüzes, és van, ami örök. Nekem az utolsón kívül talán már az összes megvolt, de a maradandót valahogy úgy tudom elképzelni, ahogy Hjalmer - Smukkeste Problem című száma leírja.
És neked Csibe? Melyik számról jut eszedbe Loki? *kuncog*

Reiner Kende
Hogy milyet? *vigyorog* Szerelmeset? Kisokos, What Is Love...? (szerk.: Haddaway dal) Érted... na jó, "baby don't hurt me" nem kell kinyírni a tekinteteddel, essünk túl rajta. Hm. Nehéz dönteni egy jó Halott Pénz, Feneked a Gyengém és a Green Daytől a Last Night on Earth között. Ja, ezek jók.

Sigrid Agnes Sjölander
Ha ez is számít, mert nem egy dal, hanem három zongoradarab, akkor Liszt Ferenctől a Liebesträume.

Simon Gellért
Sose voltam még szerelmes, de végül is a Carson Coma - Immunissá válunk olyasmiről szól.

Szentesi Kevin
Nági, Betti, Azahriah - Hol talállak ébren. Bár ez inkább a szerelem elmúlásáról szól, de attól még szerelmes dal, ugye?

Várffy Altea Katalin
*beletúr a táskájába, a lejátszója után kutatva* Szóval az a helyzet, hogy fogalmam sincs, mi ennek a zenének a neve. Egy kukkot se értek belőle, még az is megeshet, hogy egyáltalán nem szerelmes szám, de totál annak hangzik. Szóval *torokköszörülés, majd feléd nyújtja a fülhallgató végét* asszem, ez a kedvencem.

Winter Cone Danvers
Beszarás, hogy egyesek mennyire ráérnek... *elveszi, lefirkálja a választ*: HIM. Venus Doom.


 

Nincsenek megjegyzések: