2023. február 15., szerda

Valentin-napi lesifotók

Nadia Rosales igazgatóhelyettes asszonyt egy igazán őrültnek tűnő bulin kaptuk lencsevégre nemrégiben. Remekül szórakozott éppen barátnői körében egy körhintán Budanekeresd központjában. Néhány elhangzó beszédfoszlányból azt is megtudtuk, hogy egy lánykérést ünnepelt meg a baráti társaság. Vajon Kállay Ákos professzor úr kérte volna meg Rosales professzor asszony kezét végre? Már évek óta szikrázik közöttük a levegő, szóval ha így van, akkor azt mondom, éppen ideje volt és sok boldogságot nekik! Ugyan Farkas Natália, az igazgatóhelyettes asszony egy korábbi kapcsolatából született lánya információink szerint nem annyira repes a két tanerő kapcsolatától, de mit van mit tenni, ha a szív az úr?  

Elkezdett leolvadni a jég kedvenc jégkirálynőnk szívéről? Erdődy Hella Róza grófnő egyik ismérve, hogy kifejezetten távolságtartó, sokak szerint karót nyelt, frissen készült képünk azt bizonyítja azonban, hogy ez az elképzelés téves és a professzor asszony képes mosolyogni is. Csak ritkán teszi. A változás azóta észlelhető, hogy a kastélyban található szobáját hátrahagyva beköltözött a Mennydörgő utcába, ahol a 33-as szám alatt található ikerházon nem mással, mint iskolánk új gyógyítójával, Thorsten Löwenherz-cel osztozik. Tudomásunk szerint a szintén grófi családból származó, aranyvérű gyógyító nem igazán a hosszú kapcsolatok híve. Bár lehet, hogy csupán nem találta még meg az igazit, de ha valóban ő lágyította meg a jeget a professzor asszony szívén, akkor talán érdemes vigyázni, nehogy a végén még meg is égesse magát kedvenc gemmológusunk.

 

Rothstein Elektra, iskolánk fiziognómia oktatója ismét rátalált volna az igazira? Tudomásunk szerint a tanárnő a játszótéren ismerkedett meg Vasile-Lucien Millard aurorral, aki szintén egyedülálló szülő. Miközben a Rothstein és a Millard kislány remekül elbeszélgetett játék közben, a két szingli szülő is megtalálhatta a közös hangot, mert azóta is többször látták őket együtt Bogolyfalván. Eddig ugyan kizárólag a két kislány társaságában lehetett velük összefutni, de csak úgy szikrázott köztük a levegő. Nemrégiben Rothstein tanárnő még ajándékot is kapott, állítólag csak hálából, amiért kis családja segíti a külföldről érkezett apa-lánya páros beilleszkedését a bogolyfalvi közösségbe, de rég láttuk ennyit mosolyogni őt. Valami van a levegőben, az biztos. Reméljük, hogy nem amortentia, ha már Millard egyébként a bájitalok szakértője.

 

Kedvenc illúziómágia oktatónkat és iskolánk gondnokát, Seth Gareth Selwynt is eltalálta volna Ámor nyila? Már láthattunk néhányszor gyógynövénytan oktatónk, Helvey Belián Balázs társaságában. Hivatalosan ugyan senki nem erősítette meg, de mint azt tudjuk, még a pletykák is valamennyi igazságra épülnek, és mégiscsak többször fordultak meg együtt, nem csak az iskola területén, de Bogolyfalván, sőt Budapesten is információink szerint. Nehéz megállapítani kósza szóbeszédekből és pár lencsevégre kapott pillanatból, hogy meddig terjed a barátság, illetve hol kezdődik valami több, ha kezdődik, de azért gyanús egyik-másik pillantás mégis. Talán nem csak mi képzelünk bele többet.

Nincsenek megjegyzések: