2019. október 15., kedd

Diákönkormányzat tavaly és most

Bizonyára sokatoknak nem mondunk újat azzal, hogy a DÖK az elmúlt évben, években értetek dolgozott: programokat kreált és tartott meg, segítette a diákok hétköznapjait és tudásához mérten odafigyelt a környezet és a világ megsegítésére, amennyire ez kicsiben lehetséges volt. Mit is tettünk mi, tagok?
Kiskedvenceink saját napját tartottunk, örökbefogadásokat népszerűsítettünk a helyi menhelynek, adományokat gyűjtöttünk otthontalan állatoknak, éhező gyerekeknek és elárvult nevelőotthonban élőknek. Ezen felül persze volt bőven jókedv, boldogság, szépség és zene! Partik, bálok, fesztiválok költöztek a közeletekbe, vagy segített a DÖK minden tagja, hogy eljuthasson rá, aki csak szeretne. A mi évünk mozgalmas volt, reméljük, velünk voltatok, ha tehettétek, és a jövőben is számítunk rátok!

 
Rhédey I. Pandora és Denis A. Brightmore

Azonban, mint minden nagy érának, ennek is megvoltak a maga vezérei. A DÖK elnöke, Rhédey I. Pandora, helyettese Denis A. Brightmore, és kis csapatuk tagjai, mint Grünwald Bonnie (Edler korábban), Catherine Hope Brightmore (Payne korábban), Várffy Sára, Vicsek Liza, Nérel Danka vagy Zayday Hudson mind elmondhatják ezt magukról a saját területeiken. Vannak kreatív ötletelők, szervezők, segítők és dolgozók. Azonban többüktől elköszönünk idén, kiemeltképpen elnöküktől és helyettesétől - Pandora és Denis pedig ezzel átadják a stafétabotot.
Köszönik a munkát, a közös élményeket és az elismeréseket, valamint visszajelzéseket. Denis elvégezve az iskolát, nem vállalhatta tovább, Pandora pedig utolsó évében inkább tanulmányaira koncentrálna, ám méltó utódjaikra bukkantak, akik nem mások, mint Mihail Vladiszlav Sztravinszkij, aki helyettes lesz, míg az elnöki tisztséget Balić András Dorián tölti be.

 
Balić András Dorián és Mihail Vladiszlav Sztravinszkij

"...köszönöm a lehetőséget a DÖK elnökhelyettesi pozíció betöltésére. Igen egyszerű okból mondtam igent: zord külsőm ellenére igen kedves tudok lenni és már kooperatívan együtt dolgozni is megtanultam egy csapattal, így nem látom akadályát annak, hogy elvégezzem az ezen pozícióval felmerülő kötelezettségeket. Közönség előtt való szereplés sosem volt probléma - már csak a modellkedés miatt sem, zavarba igen ritkán lehet hozni - általában soha -, szerintem a közös munka élvezetes lesz, elég, ha rám néznek az emberek."
- Mihail, az új DÖK elnökhelyettes.

"...meglepő fordulat, mondjuk úgy. Évekkel ezelőtt abban sem voltam biztos, hogy újra ebbe az iskolába járok majd. Mindenesetre kedvelem a közösségi eseményeket, szívesen segítek és szervezek, lényegében ebben élek amúgy is, csak más intézményi keretek között. Úgy hiszem, elég könnyen lehet velem dolgozni, így várom a többiekkel a közös munkát, aztán kiderül."
- András, az új DÖK elnök


Rhédey I. Pandora

Nincsenek megjegyzések: