2019. szeptember 15., vasárnap

Amiről csak a labdák tudnak


A Levita volt házvezető-helyettese, Várffy-Zoller Róbert idén részt vesz a Navine elleni meccsen, a kékek oldalán. A nagy kviddicses a játékot megelőző nap a rengeteg szélén sétált, és olyan magabiztosnak látszott, hogy az ember azt is hihette volna, hogy most nyerte meg a meccset. Méghozzá egyedül. Természetesen lehet, hogy valami egészen más rejtőzik a mosolya mögött. Lehetséges lenne, hogy most fedezte fel a legfurcsább, és legvilágraszólóbb trükköt? Esetleg megszerezte az Unikornisok tervét?


Nemes L. Izabella, a Szertelen Szfinxek egyik hajtója mostanában úgy látszik, nem tartozik a Bagolykő legösszeszedettebb diákjai közé. Természetesen lehet, hogy ez összefügg a vizsgaidőszakkal, de ha így is van, azért meglepő,hogy ennyire megrázta az a mondat, amit az SzSz csapatkapitánya intézett hozzá a meccs előtti nap, és amelyik így szólt: "Akkor találkozunk holnap a pályán. Szia!" Szegény lány annyira meglepődött, hogy még egy percig ott állt, és gondolkozott. Lehetséges, hogy nem is az lepte meg, hogy holnap meccs lesz, hanem az, hogy Maja ilyen vidáman közölte? Ez a kérdés egy ideig, pontosabban a meccsig nyitott marad. De lehet, hogy még utána is.


A már említett Kelevitz Maja Nerella, a Levita csapatának kapitánya, mikor látta, hogyan reagál Izabella, leszűrte, hogy valószínűleg a többiek is ilyen tájékozottak. Így hát a nap hátra lévő részét azzal töltötte, hogy végiggondolta, hol rontotta el a csapatkapitányi munkáját. Mindezt egy sárga virágmező közepén. Nem gyanús ez egy kicsit? Arról nem is beszélve, hogy amikor távozott, egy hatalmas sárga virágcsokor volt nála. Esélyes, hogy több lehetőséget lá a Navine csapatában, és a csokrot nekik szánja?


Moon Jun Seo a kékek egyik friss hajtója. Első meccsét az Unikornisok ellen játszotta, és az azt megelőző napokban nagyon izgult, hogy jól sikerüljön. A meccsre virradó reggelen mégis, mikor szóltak neki, hogy menjen edzésre, csak motyogott egy "jó"-t és a másik oldalára fordult. Egy órával később felriadt, felkapkodta ruháit és futott a többiekhez. Nem lehet tudni, mi fárasztotta el ennyire, de vannak akik úgy gondolják, este a fiú kiszökött és gyakorolt az éj leple alatt.

Nincsenek megjegyzések: