2019. július 15., hétfő

Viharos érzelmek


Kemény kritikát kapott Rania Park, a Rellon prefektusa a heti prefektusi gyűlésen, méghozzá azt,
hogy nincsenek érzései, és hogy minden szabályszegőt kegyetlenül megbüntet. A prefektust sosem érték túlkapáson, házvezetői és tanárai szerint kiválóan végzi munkáját, azonban úgy érezte, hogy a kritikát megfogadja, és innentől kimutatja érzéseit. Az érzések pedig szó szerint az arcára kerültek.

Rájár a rúd mostanában Benzsay Gergelyre, ugyanis a múltkori büntetéssorozat folytatódik. Miután párja, Mei Watts a fiú kézírását vélte felfedezni egy lányokat pontozó papíron, ahol ő csak a második helyen szerepelt (a fiú ugyanis egyetlen ponttal, de többet adott Kelevitz Maja számára), úgy gondolta, nem vár a szünetig, repüléstanon lepi meg a fiút, és vonja kérdőre a pontozással kapcsolatban. Gergő persze azzal védekezett, hogy nem tudta, hogy mi lesz a végeredmény, ő csak leírta, amit gondolt. A világ legrosszabb taktikája az ilyet nem tagadni, főleg ha Maja párja, Andrej Scotti is ott van. Természetesen a repüléstan órán mindenki a jelenetet nézte, így az ötödik évfolyam és Mei egy hónapon át takaríthatják a kviddicspálya öltözőit.

Celebhercegnőnk, a friss házas Kreßler Stella úgy gondolta, túl az ékszertervezésen kipróbálna
valami hétköznapibb munkát is, hogy megértse, miért is jó az embereknek, ha kevésbé kreatívak. Így aztán jelentkezett gyakornoknak a hivatalba, ahol egy többkörös állásinterjún kellett részt vennie. Az ott töltött órák alatt szinte érezte, ahogy kreativitása hanyatlásnak indul, még akkor is, ha a szülei és a férje kiléte miatt állandó dicséretben részesítették. Az utolsó körben, este hatkor megkérték, hogy sorolja fel gyengeségeit - melyek nincsenek -, erősségeit, valamit meséljen arról, miért különlegesebb ő, mint mások. Ezért:
Denis Brightmore mostanában a legfurcsább kéréseket és kérdéseket kapja meg. Nemrég a legnagyobb rajongója - Sárközi Kincső - egy szempilláját kérte el, melyet állítólag egy üvegcsében a nyakában hordoz a levitás azóta is, most pedig megkapta a kérdést: Miért ilyen vonzóak a rellonos fiúk? Természetesen nem válaszolt azonnal, de a válasz kellőképpen hatásos volt, ugyanis a közös arcedzést hozta fel mint indokot, és amikor a döbbent kérdező nem tudott mit felelni, be is mutatta neki a gyakorlatsorozatot. Óvatosan kérdezzetek egy rellonostól, mert megválaszolja.

A Payne lányok aktívan készülnek a vízparti nyaralásra, azonban addig még pár napnak el kell
telnie, pár vizsgát meg kell írniuk. Hogy a napok gyorsabban teljenek, egy kis földi úszóleckét adnak egymásnak. Amíg Edith igyekszik jól felkészíteni Daliah-t és Daisy-t, addig Cath természetesen elbohóckodja az egészet. A kicsik pedig kit követnek? Naná, hogy az eszetlenkedőt. Reméljük, hogy azért a vízben nem lesz probléma abból, hogy a földön úszásból hamar csiklandozási verseny lett.

Nincsenek megjegyzések: