2019. április 15., hétfő

Dobbanások

Bomlok érted, édes!
Vajda Esztert sok szerepben láthattuk már, valódi kaméleon, az örök díva, aki minden helyzetben képes hódítani, és akinek nem tudnak nemet mondani. A szünetben se volt más szórakozása, mint hogy fiúkat hozzon zavarba, és ezt meglepően könnyedén teszi. Legújabb áldozata a rellonosok cserediákja, Anik Khan, akit ráadásul egy igen romantikus jelenetbe ültetett bele, ugyanis zuhogó esőben ülve várta ki, hogy a legújabb rellonos kilépjen a hivatal ajtaján. Esemény eseményt követett, és egy szemtanú azt is megfigyelte, ahogy alig pár lépéssel később, a cukrászda előtt heves csókban forrnak össze. Vajon egy új álompár született, vagy csupán egy újabb áldozat egy hosszú listán?

Amikor ordítva kérdezik
Egyetemre is járó mestertanoncaink számoltak be egy különös lánykérésről. Az előzmények eléggé homályosak, hiszen a kiabálás egy pillanat alatt bontakozott ki a két őket tanító tanár, Ophelia Brown és Frank Arie között, amikor is egyszer csak a férfi ráordított a nőre, hogy menjen hozzá feleségül. Nos, ez nem a legszebb módja a lánykérésnek, hiába volt térdre esés, gyűrűt nem hozott, így szegény Ophelia zokogásban tört ki, mert belegondolt, hogy a tanítás mellett, ha igent mond, akkor a családi vállalkozásban már ő is beállhat pizzatésztát dagasztani. Azonban nemet sem mert mondani, mert olyan váratlanul érte a rákiabálás, hogy félt a következményektől, így a legnőiesebb módon oldotta meg tanácstalanságát - elájult. Azzal persze nem számolt, hogy így a férfi felnyalábolva őt oda viszi, ahova akarja, így mostanra már Franknéként éli a mindennapjait.

Egy új, fénylő csillag
Erdőhegyi Merse először az évnyitón mutatta meg, milyen jó hanggal és ritmusérzékkel rendelkezik, amit meghallott Neffry Ezra is, és dicsérettel jutalmazta. Az eridonos fiú ezen annyira felbátorodott, hogy azóta minden feleletét dalba önti, ráadásul ahány tantárgy, annyi műfaj. Sokan irigykednek a másodévesekre, akik már hallhattak rap-bájitalkészítést, musical-lénygondozást, pop-mágiatörit tőle. Ha így halad, karácsonyra első önálló albumával is jelentkezhet, melynek a tervek szerint a Puska és szonett címet adja majd, és nem titkoltan oly módon veszi fel az egyes tananyagokat, hogy azt egyszerre lehessen megtanulni, puskaként használni vagy csak zeneként hallgatni egy Zephyr és egy Radler Krisztina szám között.

Vegyél meg! 
Moon Jun Seo-val senki sem tudja, hogy mi történt a szünetben, de az biztos, hogy valami nagyon megborult benne. Mindenki kedvenc macskás pulcsisa ugyanis napok óta lehorgasztott fejjel járkál, nyakában egy táblával, amin azt hirdeti, szeretné, ha valaki hazavinné és tovább nevelné. Ha kérdezik, csak nagyot sóhajt és továbbsétál. Több szemtanú is látta, hogy az iskola pszichológusai és tanácsadói megpróbáltak segíteni rajta, ő azonban nem nyílt meg, nem segített áttörni a falat. Az igazgató úr szerint talán az lenne a legjobb, ha valaki tényleg örökbe fogadná, még ha csak átmenetileg is, hátha megnyílik a fiú, és elmondja, hogy miért szeretne örökbeadódni. Ami viszont fontos, hogy ne próbálja meg senki megölelni, mert akkor különösen agresszívvé válik. Állítólag a navinés Zayday Hudson-t meg is harapta!

Nincsenek megjegyzések: