2016. május 15., vasárnap

Rajtakaptuk!


Ellával valami különleges történhetett, ugyanis jobban hasonlít nagynénjére, mint eddig és nem csak a külsőségekre gondolok, hanem a korára is. Értesüléseim szerint, az egyik rellonos kívánta ezt a tündérektől, ugyanis a navinés tanuló feltöltött az internetre egy képet, amin egy káposztával pózol, mellé pedig azt a szöveget írta, hogy "Közös fotó egy rellonos zöldséggel". Valamelyik zöld diák találhatta ezt túl provokálónak, és gondolta megleckézteti a lányt. Nem tudom mennyire hihetek a képnek, amit az egyik könyvemben találtam, viszont mostanában nem láttam a vörös hajzuhatagot.


Mióta Szira eltűnt az iskola falai közül, nem hallottunk a kisasszonyról. Nemrég azonban a faluban sétálgatott, méghozzá olyan ruhában, mint amilyet az irodai alkalmazottak hordanak. Talán felhagyott a bulizós életvitellel és egy ilyen unalmas munka után nézett? Emellett még barátja is van, akivel tökéletesebb nem is lehetne a kapcsolata, amiről a következő kép is árulkodik.


Bálinttal tett sétájukon mindketten egy kislánynak fogták a kezét, aki olyan 2-3 éves lehet. Ha jól számolom, még nem lehetne gyermekük, szóval biztos örökbe fogadták, más magyarázat nem lehet rá. A képen Bálint nagyon boldognak tűnik, elméletileg már régebben is szeretett volna egy csöppséget és most sikerült is nekik. Innen is gratulálok a párnak és sok boldogságot kívánok a későbbiekre!


ETHAN R. SAINT-VENANT MEZTELENÜL PÓZOL! Mielőtt bárki is elkezdené kivágni a képeket az újságból, annak jó hírem van; nem most csinált ilyet utoljára. Sajnos kérésre nem mutatja meg felsőtestét, de az iskolai ünnepélyeken igen. Ezt a képet a DÖK legutóbbi eseményén kaptuk lencsevégre. Talán nem is önszántából vált meg a felsőtől, hanem ez is egy kívánság eredménye. Ennek már nem jártam utána, erről inkább a rellonost kérdezzétek, mindenre szívesen válaszol. 


A kviddics egy durva sport, ezt Vikohino is tudja, aki évekig játszott az Eridon csapatban, most pedig egy boltja van a faluban. Ennek az üzletnek van köze a balesetéhez, ugyanis a ragtapasz nem véletlen leledzik a homlokán. Elméletileg éjszaka betörtek a helyiségbe, ő pedig foggal-körömmel védte az árut. Messze van a házam az övétől, úgyhogy nem hallottam a betörő sikítását. A szomszédok elmondása szerint a nő egy terelő ütővel üldözte a falu utcáján, de aztán megunta és inkább hazament. Ha jól sejtem, legközelebb mindenki kétszer meggondolja, kinél próbálkozik.

Nincsenek megjegyzések: