2016. május 15., vasárnap

Beszéljenek a felvételek

Figyelem, figyelem!
Olyan felvételek látnak napvilágot, amelyek mindenki érdeklődését felkeltik, azt garantálom. Tudtátok, hogy jó néhány dalos pacsirtánk vagy éppenséggel előadóművészünk van az iskola falai között? Nem? Akkor most nézzük meg együtt ezeket a felvételeket, és rájöttök ti is...

Nevicky Eszter, a rellonos, aranyvérűségéről és nőegyletéről híres hölgy néha leveti a formalitásokat, kibújik az iskolai egyenruhából és pomponruhára cseréli azt. Ki mondta, hogy ilyen formában nem lehet kampányolni a bíróságon?


Havasi Bence Milán hangját nem halljuk ezen a felvételen, de jobb lesz, ha előkészítetek néhány csomag papírzsebkendőt. Garantáltan sírni fogtok a nevetéstől, hisz a fiút jogosan illeti meg egy arany kupa a legjobb paródia címért.


Tudjátok, hogy ki az, akinek nagy sikere lenne az énekesi pályán? Hát Vadász Csenger Richárd! A senki nem tudja, honnan érkezett fiú olyan tehetséges a gitárral és a hangszálaival, hogy simán megállná a helyét a világ bármely pontján, mint a lányok új bálványa.


Legvadabb, legújabb, legbevállalósabb és leg...legebb szívtiprónk nem más, mint Rémi J. Saint-Venant. Az SV kölyök bevállalta, hogy szíve hölgyét a kviddicspályán hódítja meg, méghozzá kihangosítva, dalt előadva. Nem mondhatjuk, hogy rosszul sikerült, de kíváncsiak vagyunk, vajon mi lett a végeredmény. A mi szívünket biztos elnyerte.


Az újabban világot járó Rentai Bálint úgy látszik, nem csak gyógyítónak, de táncosnak is bevált. Legalábbis ezt mutatja az a színpadi előadás, melyet Európán kívülről küldtek el nekünk. Vajon a párja mit szól hozzá, hogy ilyen közelségbe került a táncoslányokkal?


Nincsenek megjegyzések: