2016. március 15., kedd

Visszatértünk Svédországból


Kováts Marcell hihetetlen átalakuláson ment át az utóbbi időben, az ijedt képű kisfiúból mára a főnixek egyik sármőre lett. Valahogy mégis rendre hozzá nem illő lányokkal hozza össze a sors. Egyik kedves barátja elhatározta, hogy ez nem maradhat így, ezért március 27 és 30 között castingot tart a lélekszobában az aznapi vacsora után, takarodó előtt fél órával. A célja az, hogy megtalálja Marci számára a tökéletes lányt. Előzetes jelentkezés nincs, de a helyszínre fényképes jelentkezést kell vinni.



Grace Erin Green nem bír a vérével, bár azt mi sem tudjuk pontosan, hogy mit követett el, de elég súlyos lehet, ugyanis egy ideje már csak Ren Donovan auror kíséretében lehet látni. Amikor úgy tűnik, hogy Grace egyedül van, akkor is a legváratlanabb helyekről bukkan elő. A fiatal édesanya talán a gyermekei miatt kapott ilyen enyhe büntetést? Akinek információja van az üggyel kapcsolatban, juttassa el szerkesztőségünkbe! Jelige: "Rence" 



Igaz, már március közepe van, mégis egy naptár borzolja a kedélyeket. A naptárban negyedévtől felfelé összesen tizenegy navinés fiú pózol. Az utolsó hónapban pedig közös képet vállaltak, így egyszerre legeltethetik lányok és asszonyok a szemüket a fiúkon. Különlegessége, hogy a naptár első hónapja április, megjelöltek benne minden fontosabb dátumot, és ajándék unikornisos jelölők is járnak hozzá. A naptár másolásgátlóval van ellátva, így aki szeretne egy példányt szerezni, annak mindenképpen ki kell adnia érte egy galleont. Állítólag a szereplők miatt minden pénzt megér. Lássuk kik álltak modellt:  

Aaron E. Blake
Lasch Ervin Balázs
Isaac Nikolai Eccelstone
Matthew Bloomer
Czettner R. Benjámin
Vasil Dimitrov
Csornay Vince Levente
Fandler Ágoston
Fülöp Farkas
Némethy Máté
Révész Kornél



Az Ombozi lányok mostanában egyre több időt töltenek együtt, melynek oka Noel. Egy bennfentes elmesélte ugyanis a lányoknak, hogy a Tarzanból Szőke herceggé avanzsált fiú több ízben is találkozott egy lánnyal. A találkozások pedig randevú jellegűek voltak. Sajnos azt nem tudta megmondani, hogy ki a hölgyike, de láthatóan elcsavarta Noel fejét. Elmesélte azonban a lányoknak a körülbelüli kinézetét, ami miatt most a lányok összefogtak, hogy kiderítsék, és megismerkedés céljából elbeszélgessenek vele. Az már most biztos, hogy jajj annak a lánynak, aki vette a bátorságot, hogy belekeveredjen az Ombizi klán dolgaiba.  

Nincsenek megjegyzések: