2016. február 15., hétfő

Tanáraink már készülnek...

Reviczky Emma


Ahogy a kép is bizonyítja, a Navine ház feje nem adja könnyen azt a bizonyos kiválót. A tanárnő egész évben keményen megdolgoztatta diákjait és, ha hihetünk az otthoni freskók pletykáinak, bizony a legkeményebbeket is megríkatta. A képen - forrásunk állítja, hogy - W. Payne könyörög könnyeivel küszködve a tanárnőnek, hogy engedje át, azonban amióta a tanárnő gyermeket vár, nem hogy lágyult volna a szíve, még többet kezdett el követelni. Reméljük azért a dolgozatok nem lesznek olyanok, mint a váratlan röpdolgozatok. 


Lorelai K. Riviera 


Lori néni, hogy felkészüljön a nagy megmérettetésre, míg mások behavazódnak, addig kirelaxálja magát. Egyesek szerint az élménypihenésre nem is egyedül érkezett, hanem a Levita ház fejével. Úgy tűnik mostanában nem csak a zöldekkel van baj, hanem a kékekkel és a pirosakkal is. Bele se merek gondolni, mi történik akkor, ha a sárgák is belázadnak! Viszont a néninek jó pihenést, feltöltődést és egy könnyű feleletválasztós tesztlap összeállítását kívánjuk. 


Dr. Mácsai Zója


Azt hitted, az önismeret egy könnyed kis tantárgy, amit játszva megcsinálhatsz? Hogy mennyivel egyszerűbb beülni és beszélgetni a személyiségedről, mint megetetni egy durrfarkú szurcsókot? Azt hitted, hogy iskolai éveid legkönnyedebb vizsgáinak egyike lesz? Ne aggódj, nem vagy vele egyedül. Azonban Mácsai tanárnő az idei évben nagyon úgy néz ki, hogy más megoldást választ a vizsgáztatásnál, mint a szigorú tekintet, ugyanis újabban fegyverrel sétálgat a folyosókon, és állítólag órai hangoskodókat is választott már szét vele. Azt javaslom tanuljatok, mert idén akár egy fületek is bánhatja, ugyanis azt is beszélik, hogy mesteri pontossággal eltalálja a legapróbb részeket is, és nyilván senki sem szeretne kockáztatni. 


Szikszai Attila


Szikszai professzor teljes átszellemülést ígérve nekivágott egy több napos túrának, hogy rájöjjön, mit is akar a vizsgalapokra írni. Igyekszik kegyesebb lenni és ehhez szüksége van a magányra, az elvonulásra és a hóra. A mellékelt képet maga küldte, hátulján a felirattal: "Minél hidegebb van, annál keményebb vizsgakérdések jutnak eszembe". Úgy tűnik, az ötlet nem volt rossz, csak az irány. Jövőre jobb lesz, ha Lori néni és Tilda néni példáját követve a wellness felé veszi az irányt. Reméljük, azért szeretett professzorunk még hazautazásunk előtt megkerül.  


Markovitsné Győri Barbara


Barbi néni Életvitele egy szuper tárgy, rengeteg teljesíthetőséggel. Ami még szuper benne, hogy könnyű vizsgát ígér. Ami nem szuper, hogy a sorsunk Markovits professzor kezében van. A tények. Barbi néni két vizsgalapot állított össze. Egy könnyűt és egy nehezet minden évfolyamra. Ha Marki bá Valentin napon olyan meglepetéssel szolgál, amibe még a néni is belepirul és aminek örül, akkor könnyű vizsgánk lesz. Azonban ha a bácsi elszúrja vagy megfeledkezik róla, akkor bizony nekünk is annyi, és jön a kegyetlen vizsgalap. Kérjük bácsi, legyen hozzánk jó! 


Vikohino Thaihasy


Megígérte, hogy ha a vizsgaidőszak kezdetéig megtanul biciklizni, akkor könnyű vizsgát tesz a diákok elé. Eddig azonban csak azt látták, hogy győzködi magát a biciklire való felpattanásra, a tényleges felülés azonban még nem történt meg. Egy bennfentes elmondása szerint: "Még nem találta meg az összes miértre a választ", bár ez inkább úgy hangzik, mintha félne a sikertelenségtől. Nos, ettől mi is félünk, hiszen nem szeretnénk, ha emiatt lehetetlenség lenne teljesíteni a vizsgáját. Menni fog az Viko néni!

Nincsenek megjegyzések: