2016. február 15., hétfő


Függetlenül attól, hogy elutaztunk egy hidegebb helyre, a Február 14-e még közeledik, ezzel egyetemben pedig a Valentin nap is. Kíváncsiak vagytok, hogy diáktársaitok miként látják ezt, mi a véleményük róla? Ha igen, akkor most jó hírrel szolgálok: a minap, barangolásaim közepette alkalmam volt pár velünk érkezett diákot - és Konsti bácsit -  megkérdezni erről. Szóval vágjunk is bele.


Keith Coltrane: A Valentin-nap Leonie-vel nagyjából ugyanolyan, mint a többi, csak kicsit még több ajándékkal, tánccal, zenével, nagyobb vacsival, még jobb programokkal. Idén varázs-búvárkodni megyünk, ahol előre elrejtettem a meglepetést. :3
Lepsényi Zalán: Számomra ez egy nagyon vicces nap, hiszen sokan be vannak zsongva, futkosnak össze-vissza és stresszelik magukat, hogy mit adjanak drága szerelmeiknek. Rajtuk csak röhögni tudok, már elnézést. A szerelemnek minek külön napot kinevezni? Ha már ennyire különleges, akkor adják meg február 14-ét szünetnek, így mindenki élvezni tudja, ki alvással, ki pedig romantikával.
Benedict Ian Lloyd: Edzésünk lesz. Majd állítok a csapatnak égből hulló rózsaszín szívecskéket...
Péter Fanni: Nem jelent számomra sokat, valójában nincs vele bajom, mert legyen, legalább a szerelemnek is van egy világnapja, vagy mi. De...igazából én ezt a napot feleslegesnek tartom, mert ha szeretünk valakit, akkor nem csak ekkor kell kimutatnunk azt, hogy mennyire szeretjük az illetőt, hanem az év mindennapján. Szerintem.
Osztrovszky K. Konstantin: Tavaly ilyenkor még volt jelentősége, idén sajnos vajmi kevés. Ez a párok napja, a szerelmeseké, én pedig vagy munkával fogom tölteni, vagy a lányommal, hogy az édesanyja kettesben maradhasson a párjával. Majd elmegyünk moziba, vagy csak otthon forró csokoládét főzünk és meséket nézünk. Hát lehetne ennél nagyszerűbb ez a nap?


~ Az alábbi adatok szó szerint kerültek be, ám hogy kiktől az örökre rejtély marad.
~ Mezősi Nyeste és Partay Alfréd Benedek. Olyan aranyosak, hogy megzabálom őket. Két kis Navinés egymásra talált, hát ez szívmelengető.
~ Antoinette Blackburn és Travis Payne. Szerintem nem döntöttek rosszul a szülők, hogy eljegyeztették a gyerekeiket. Jól néznek ki együtt. 
~ Mezőssy Eliza és Kilt Zoltán. A srác kikupálódott és talán kicsit be tudja növeszteni a lány fejét.
~ Egerszegi Flóra és Szikszai Csanád. Mind a kettő cuki és ketten együtt még cukibbak lennének.
~ Zója néni és Mr. Everett... ők határozottan...
~ Vasváry Ricsit, kedves, jó (öreg <3) barátomat szívesen látnám egy csinos hölggyel végre. Ráférne egy kis romantika. Az alanyt nem szabom meg, ezt a fantáziátokra bízom, az úgyis biztosan van.
~ LYRA ÉS ZÉTÉNY.
~ Konsi és Léna, Anne és Noel, Ombozi Rebi és Reissner Krisz, Adrian Black és Nemes Iza.
~ Az biztos, hogy Nina bárki mellett jól mutat, hihi!
Nem tudom, olyan sok szép lány, meg helyes fiú van és én elsős vagyok ám, ha nem tűnt volna még fel! De azért mondjuk mondok egyet: Mínea nagyon jól mutatna Ian mellett és amúgy is sokszor tartanak kviddics megbeszélést... talán túl sokszor, nem igaz? *elugrál nevetgélve*
~ Farkas Kamilla és Tristan Devereux. A srác igazán kedves volt, hogy odaadta a kajáját a leányzónak. Meg nem mellesleg talán visszarázódna Kamilla is végre és nem lógatná az orrát. :3

Nincsenek megjegyzések: